Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri » Intreprinderi Mici si Mijlocii

Articole Intreprinderi Mici si Mijlocii


1: » Cum putem alege o oferta de team building de maxima eficienta

O oferta corecta de team building e centrata in jurul unor activitati potrivite, a unei locatii adecvate, folosind un scenariu ce sa maximizeze rezultatele

2: Tipuri de cuptoare de pizza pentru restaurante si baruri

Vă prezentăm o listă cu cele mai bune cuptoare de pizza pentru restaurantul sau barul tău.

3: Depozit de Cherestea in Brasov

Cherestea, grinzi, capriori si dulapi. Materiale de constructii din lemn.

4: Localizarea, cheia succesului in afaceri

localizarea presupune o documentatie de calitate realizata in limba tarilor in care produsul se comercializeaza

5: Club Bucuresti

Bamboo Club a fost fondat in 2002 si la scurt timp a devenit unul dintre cele mai mari si mai faimoase cluburi din Europa de Sud Est dataorita capacitatii impresionante si stilului unic. Proiectat sa impresioneze prin decor, muzica, animatoare, show-uri si evenimente cu artisti internationali cunoscuti, Bamboo are un stil inovator, cu o energie si un mediu ce ridica standardul pentru viata de noapte in Bucuresti.

6: Sport and fitness activities in Portishead

Portishead is a small yet interesting coastal town situated close to Bristol, on the Severn Estuary of the UK. It falls within the ceremonial county of Somerset and has a population of no more than 22,000 inhabitants at the latest counts.

7: IMM-urile din industria lemnului inca reusesc sa-si mentina o parte din piete!

Principalele concluzii ale studiului AfaceriLemn.ro au fost ca IMM-urile din domeniul industriei lemnului si mobilei inca reusesc sa reziste crizei, inconsecventei si politicilor guvernamentale, prognozand, majoritatea dintre ele, cresteri pe perioada urmatoare atat in ce priveste segmentul angajarii de personal, cat si cel al vanzarilor si achizitiilor. Totodata, studiul reliefeaza si mari deficiente ale politicilor economice guvernamentale din domeniu, precum lipsa cronica a finantarii si materii prime scumpe, cumul de factori care duce, in mod evident, la o crestere a evaziunii fiscale si o falimentare sigura a unei industrii fanion alta data. Studiul demonstreaza ca managerii IMM-urillor din industria lemnului considera ca principale probleme infrastructura de export, in stransa legatura cu monopolul statului pe resursele regenerabile si cu dificultatile financiare cauzate de creditarea prohibitiva.

8: One-IT a primit LOCUL 1 in Topul Firmelor din Maramures

In data de 08.11.2013, One-IT a primit LOCUL 1 in Topul Firmelor din Maramures la categoria: Comert cu calculatoare si echipamente IT, in cadrul evenimentului „Zilele Firmelor Maramuresene” organizat de Camera de Comert si Industrie Maramures cu sprijinul Consiliului Judetean Maramures si al Primariei Baia Mare. Evenimentul a avut loc la Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramures si a gazduit pe reprezentantii firmelor de top din Maramures si reprezentantii institutiilor, primari si parlamentari maramureseni.

9: IN CURAND!!!

Noi cursuri dezvoltate de catre Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) Pentru ca dorim sa ne actualizam in permanenta oferta educationala si sa o corelam cu cerintele pietei muncii am dezvoltat pentru urmatoarea perioada 4 noi programe de formare profesionala.

10: Curs autorizat ANC AUDITOR INTERN- www.cursuriautorizate.ro

Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza cursul autorizat AUDITOR INTERN Cod COR 241105 (cod COR vechi 241125).


Pagina 1 din 17    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro