Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


511: Proiecte rezidentiale de lux

Un articol despre ce inseamna un proiect rezidential de lux.

512: Dale Luminoase pentru amenajari interioare

Amenajari interioare Dale Luminoase in gresie si faianta , parchet si lambriuri sau pavaj. Amenajari interioare de casa vila apartament in pavaj de gresie parchet, pt showroom, discoteci, discoclub

513: Solutii si echipamente ecologice de sablare, vopsire, filtrare, metalizare

Sablarea, vopsirea, metalizarea, filtrarea industriala - principalele domenii de care ne ocupam, se realizeaza de mult timp, dar astazi se cer echipamente fiabile, cu consum redus de energie, ecologice, realizate conform standardelor CE si la un pret convenabil. Frati Technics ofera prin colaborare cu firme de prestigiu din Germania, Italia, Franta consultanta si echipamente conform cerintelor specifice ale clientului.

514: LIFE - COACHING o noua profesie extrem de interesanta

Ati auzit deja vorbindu-se de Life Coaching?

Este o profesie relativ noua care este in plina crestere in toata lumea, cu radacini in USA, UK si Australia, dar in crestere importanta si in Europa, deci si in Romania ;-) mai multe despre aceasta profesie gasiti pe www.coachfederation.org sau pe blogul meu: www.yesYOUcan.be.

515: Incalzirea in pardoseala cu agent termic

Sursa de caldura poate fi apa fierbinte care circula prin conductele din podea sau cablurile electrice. Acest sistem de incalzire centrala se poate folosi in cazul pardoselilor din beton sau lemn, indiferent ca sunt acoperite de gresie, placi de ceramica, parchet, vinil sau mocheta, la parter sau la etaj. Tipul de finisaj pentru pardoseala necesita o atentie deosebita, pentru ca poate afecta performanta sistemului de incalzire.

516: Qualidra-Sisteme de ferestre

LEGATO srl, companie privata, distribuie: profile PVC QUALIDRA; profile aluminiu ETEM; feronerie G-U; garnituri Producta si Secil; spume si adezivi Denbraven. Reprezentanti Romania pentru feroneria Cervellini Italia.

517: Unele idei de afaceri au şanse să obţină bani cu duiumul de la UE

Cu cât se creează mai multe locuri de muncă cu atât proiectul are mai mulţi sorţi de izbândă
Staţiunile montane cu pârtii de schi pot fi construite cu bani comunitari

518: Cum sa vinzi un apartament fara batai de cap?

Atunci cand stii pasii pe care trebuie sa-I faci este simplu. Dar cand nu stii poate fi destul de complicat. Mai mult de atat, un apartament are o valoare mare. Nu cred ca vrei sa te joci cu asemenea sume. Esti constient de faptul sa trebuie sa stii cu exactitate ce ai de facut?

519: Controlul poluarii cu bani europeni

In ultimii ani se vorbeste din ce in ce mai mult despre poluare, nivelul poluarii, efectele negative pe care aceasta le are asupra mediului, asupra fiecarei fiinte.

520: Romania se afla pe locul 2 la negocierile pentru accesarea fondurilor structurale

Ministrul pentru IMM-uri, comert, turism si profesii liberale, Ovidiu Silaghi, a spus, ca Romania ocupa locul 2 la negocierile cu Comisia Europeana legata de accesarea fondurilor europene.Pagina 52 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro