Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


451: Invatamant la Distanta la Institutul Bancar Roman

Institutul Bancar Roman va lansa o noua serie de Cursuri profesionale, in sistem de invatamant la distanta - ID, in a doua jumatate a lunii iunie 2009. Un avantaj major al acestui sistem consta in posibilitatea oferita cursantilor de a studia si a acumula cunostinte sub indrumarea unor experti (specialisti din sistemul financiar-bancar), fara a fi nevoiti sa-si intrerupa activitatea profesionala. Durata cursurilor de formare profesionala este de 3 luni. Conditie de acces - studii medii sau superioare.

452: Hotel Catering Restaurant Expo Bucovina 2009, o expozitie de 5 stele!

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in parteneriat cu IULIUS MALL SUCEAVA, organizeaza a II-a editie a targului national Hotel Catering Restaurant Expo Bucovina 2009.

453: 3 FRANCIZATI SPALARE IN PARCARE in BUCURESTI!

Al treilea francizat detine si conduce o afacere inedita si anume presteaza serviciul de service mobil pentru autoturisme in special pentru clientii persoane juridice. Astfel serviciul de spalatorie auto mobila SPALARE IN PARCARE se implementeaza ca o completare fireasca a modelului de afaceri ALL INCLUSIVE! Site-ul francizatului SPALARE IN PARCARE este www.magazinuldeanvelopeonline.ro

454: Universul imobiliar oradean

Patrunde in universul Penthouse-urilor, concepute pe doua nivele, fiind alcatuite dintr-un dormitor, camera de zi + sufragerie, baie, bucatarie, hol la primul nivel si doua sau trei dormitoare dormitoare, baie, la al doilea nivel. Experienta constructorului a facut posibila executia unei lucrari de calitate superioara, la standarde inalte, pentru persoane care stiu ce isi doresc de la viata si care aleg confortul caminului lor, un loc minunat de a petrece timpul in sanul familiei.

455: Centrul zonal Iasi al IBR lanseaza cursul Expert Evaluator de Proprietati Imobiliare

Institutul Bancar Roman va lansa in data de 27 aprilie 2009 in cadrul Centrului Zonal Iasi, programul Expert Evaluator de Proprietati Imobiliare, cod COR 241702, autorizat de Ministerul Economiei si Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale. Programul este oferit in parteneriat cu Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR), lectorii fiind experti autorizati ai ANEVAR si confera absolventilor competentele mentionate in standardul ocupational pentru ocupatia „expert evaluator de proprietati imobiliare”.

456: DEVENITI PARTENER CADOURI SI TRICOURI

Aveti un magazin sau punct de lucru? Vreti sa oferiti clientilor cadouri personalizate unice? ATUNCI DEVENITI PARTENER CADOURI SI TRICOURI!

457: CADOURI PERSONALIZATE LA CEL MAI MIC PRET DIN BUCURESTI

Cele mai mici preturi din Bucuresti la cadourile personalizate le gasiti numai la www.CadouriSiTricouri.ro Showroom in Complexul Comercial Piata Drumul Taberei – ETAJ 2 ! INFOLINE: 0720.00.44.80

458: Campania 2% din impozitul pe venit catre un ONG – Asociatia PITICOT!

A sosit momentul sa stii ce faci cu banii tai, nu mai lasa statul sa foloseasca banii tai fara sa stii ceea ce a facut cu ei, ai ACUM sansa sa redirectionezi acesti 2% din impozitul pe venit catre o organizatie non-profit. Si Asociatia Institutul Roman pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate - PITICOT este o astfel de organizatie non-profit, avand ca scop principal ajutarea copiilor bolnavi, cu probleme medicale grave si fara suport financiar, material sau moral!

459: Redescopera placerea de a construi, participand sau vizitand a XII-a editie a Bucovina Construct

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, organizeaza a XII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT 2009.

460: Locuri de munca pe vase de croaziera ca ospatar

Oferte de munca in tara si in strainatate, training horeca, selectie personal hotelier


Pagina 46 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro