Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


391: ADAMA, PREZENTA LA PRIMUL TARG DE IMOBILIARE ONLINE DIN ROMANIA

Adama, cel mai mare dezvoltator de imobiliare din tara noastra, participa in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a proiectului Imosfera, primul targ imobiliar virtual din Romania.

392: WATER PARK S-A REDESCHIS! MAREA TE ASTEAPTA CHIAR LANGA BUCURESTI!

Vara a adus vineri, 11 iunie 2010 redeschiderea celui mai mare parc de distractii din Romania, care, timp de aproape trei ore a tinut atmosfera in tensiune cu dansuri latino, gymshow si multa muzica estivala.

393: Facilitatile pe care le ofera centrele rezidentiale imbunatatesc zonele in care traim

Pentru ca tot mai multe centre rezidentiale au fost ridicate in zone cunoscute pentru specificul de business, precum zona de Nord a capitalei, si care si-au pierdut ulterior caile de acces si facilitatile dimprejur, Adama, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de pe piata de imobiliare din Romania, si-a concentrat constructiile rezidentiale in zone in care se regaseste clasa medie a Bucurestiului si care dispun de toate necesitatile targetului ales: parcuri, gradinite si centre comerciale.

394: Curs autorizat CNFPA- Expert Achizitii Publice, 09 Iulie 2010, Bucuresti

Achizitia de bunuri/servicii/lucrari in vederea implementarii proiectelor finantate din fonduri publice se face cu respectarea legislatiei nationale in domeniul achizitiilor publice, O.G. 34 / 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare. Cursul autorizat CNFPA Expert Achizitii publice (cod COR 241940) organizat de IRA TEST CONSULT isi propune imbunatatirea cunostintelor in domeniul achizitiilor publice, in vederea aplicarii corecte a prevederilor legislative.

395: ALINSO GROUP investeste in cladiri destinate activitatilor logistice pentru IMM-uri

Pana la sfarsitul acestei veri, ALINSO GROUP, dezvoltatorul PLOIESTI WEST PARK, va incepe constructia primei cladiri dedicata activitatilor logistice pentru SME (Small & Medium Enterprises). Aceasta cladire va raspunde nevoilor Companiilor Mici si Mijlocii.

396: Cel mai mare parc industrial din Europa de Est PLOIESTI WEST PARK isi inaugureaza prima cladire

UNILEVER - PRIMUL CHIRIAS AL PARCULUI ALINSO GROUP, dezvoltatorul PLOIESTI WEST PARK, a inaugurat pe 19 mai 2010, prima cladire destinata activitatilor logistice. Proiectul PLOIESTI WEST PARK a fost lansat in urma cu 10 luni iar in luna aprilie, compania Unilever, primul chirias al parcului, a luat in primire aceasta cladire.

397: Adama vizeaza noi proiecte imobiliare, in timp ce alti dezvoltatori au pus lacat pe ansamblurile rezidentiale

Adama, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, are in plan lansarea de noi proiecte si demonstreaza ca poate iesi cu bine din criza.

398: Grupul Concorde investeste 50 mil. euro in primul centru de tratament cu celule stem din Romania

Noul centru va fi operat de compania americana Healthcare of Today prin intermediul grupului SK3 Grupul Concorde anunta o investitie de 50 de milioane de euro in primul centru de tratament cu celule stem din Romania, facilitatea urmand sa fie administrata si operata de compania americana Healthcare of Today prin intermediul grupului SK3.

399: Peste 50 de companii va asteapta la Bucovina Construct si Imobiliare!

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, Consiliul Judetean Suceava, Prefectura Suceava, Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si Asociatia Romana pentru Promovarea Constructiilor de Locuinte cu Tehnologii Rapide de Executie - APROCOR, organizeaza a XIII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT SI IMOBILIARE SUCEAVA 2010.

400: Un nou instrument de marketing pentru piata bauturilor!

Conform unui studiu publicat recent de firma americană Forrester Research, europenii din statele cele mai dezvoltate navighează pe internet în medie 14,3 ore pe săptămână, în timp ce bugetul de timp alocat vizionării programelor TV este de 11,3 ore. În acelaşi timp, 36% dintre internauţi spun că se uită la televizor mai puţin tocmai pentru că alocă mult timp navigării pe internet.(sursa:Capital.ro)


Pagina 40 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro