Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


31: ioteo revolutioneaza monitorizarea video

Pregateste-te sa depasesti orice bariera ridicata de timp sau spatiu. De astazi poti fi in doua locuri in acelasi timp, multumita ioteoCam, o camera de supraveghere inteligenta, care-ti permite sa stochezi inregistrarile din ultimele 30 de zile in cloud prin ioteoCloud.

32: Schuco, o prezenta de neratat la Expozitia Internationala Fensterbau/Frontale 2014

Schuco Alu Inside, produsul vedeta in standul Schuco – Hala 7, stand 403

33: Newsup.ro lanseaza concursul “O carte pe zi”

Newsup.ro impreuna cu Editura Nemira si Editura Litera iti ofera cartile preferate

34: S-a deschis noul depozit-showroom Electrocenter

Azi, 3 Martie 2014 a avut loc evenimentul de inaugurare a depozitului - showroom Electrocenter, ce s-a deschis pe strada Pasunii, numarul 1B. Evenimentul a reunit colaboratori si parteneri importanti, pentru a sarbatori evolutia principalului furnizor zonal de materiale electrice de calitate: Electrocenter.

35: CCC inaugureaza cea de-a 12-a locatie internationala in Polonia

Compania europeana de outsourcing Competence Call Center deschide portile celei de-a 12-a locatii internationale in Gdañsk, Polonia, icepand din 1 martie 2014. Polonia este a opta tara europeana in care CCC isi deschide un sediu, impreuna cu: Austria, Franta, Germania, Romania, Slovacia, Elvetia si Turcia.

36: Competence Call Center inaugureaza cea de-a 12-a locatie internationala in Polonia

Compania europeana de outsourcing Competence Call Center deschide portile celei de-a 12-a locatii internationale in Gdañsk, Polonia, icepand din 1 martie 2014. Polonia este a opta tara europeana in care CCC isi deschide un sediu, impreuna cu: Austria, Franta, Germania, Romania, Slovacia, Elvetia si Turcia.

37: Informatii de calitate despre partenerii tai de afaceri

Ultimii ani au adus schimbari majore la nivel de economie; criza economica a declansat valul de inchideri si imposibilitati de plata la nivelul firmelor. Insa chiar si in situatii de stabilitate, tot este necesara o buna cunoastere a potentialilor parteneri de afaceri inainte de a lua decizii si de a incheia contracte care va vor putea afecta negativ firma.

38: Siguranta ta in situatie de criza

Situatiile de criza ne iau, cu siguranta, pe neasteptate, astfel incat putini dintre noi stim cum ar trebui sa reactionam pe moment. Chiar daca prima reactie la aceasta idee poate fi aceea de respingere – de multe ori consideram ca accidentele nu ni se pot intampla noua – este deosebit de important sa stim ce trebuie facut in diversele situatii periculoase, pentru a depasi momentul si pentru a evita intamplari dintre cele mai nefericite. NEI Guard va prezinta cei mai importanti pasi ce trebuie urmati intr-o situatie de urgenta:

39: Un Craciun in siguranta

Luna decembrie este una dintre lunile cu cel mai crescut nivel de infractionalitate. In aceasta perioada din an, hotii profita de traditii si de vacante, intensificandu-si activitatea. Pentru ca anul acesta, sarbatorile sa fie ferite de incidente, NEI guard va sare in ajutor cu o serie de sfaturi:

40: Creeaza noi oportunitati de afaceri invatand japoneza cu Eurocor!

Japonia este o tara prospera avand cea mai variata economie din Asia. Companiile japoneze de top sunt printre cele mai mari, cel mai eficient administrate si cele mai cunoscute firme din lume. Fie ca lucrati in domeniul afacerilor, inginerie, industrie, cercetare, economie sau politica, exista sanse foarte mari sa concurati, daca nu sa lucrati pentru o entitate japoneza. Iata de ce, Eurocor – Filiala Scolii Europene de Cursuri prin Corespondenta a elaborat pentru dvs. Cursul Interactiv de Japoneza Incepatori.


Pagina 4 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro