Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


341: Roche achizitioneaza PVT in scopul de a-si consolida solutiile automatizate de laborator, pentru diagnosticarea clinica

Roche a anuntat recent achizitionarea companiilor PVT Probenverteiltechnik GmbH, cu sediul in Waiblingen, Germania, si PVT Lab Systems, LLC cu sediul in Atlanta, Statele Unite. PVT este lider de piata, la nivel mondial, in furnizarea de solutii de automatizare personalizate pentru diagnosticarea in vitro, destinate atat laboratoarelor private cat si celor din spitale.

342: Afla totul despre problemele actuale din agricultura. Vino la a IV-a editie a Forumului Economic „Agricultura incotro?” din cadrul Agro Expo Bucovina – 18-20.03.2011!

Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava va invita sa vizitati cea de a IX-a editie a celui mai mare targ de agricultura si industrie alimentara din Moldova, Agro Expo Bucovina 2011.

343: 10 Motive pentru a spune DA solutiilor de Video Conferinta

Conform Asociatiei Nationale a Contractorilor de Sisteme (NSCA), sistemul de teleconferinta urmeaza sa explodeze in urmatorii ani.

344: Tips&Tricks – Pentru Securitatea Casei Tale!

Astazi, foarte putine persoane realizeaza ca achizitionarea unui sistem de securitate pentru locuinta este doar un pas in asigurarea securitatii acesteia. Daca investitia intr-un sistem de securitate este o modalitate extraordinara de protejarea a familiei dumneavoastra este la fel de important sa va asigurati ca acest sistem functioneaza corect. Chiar daca nu sunteti un expert in tehnologie puteti sa realizati cateva activitati simple de intretinere a sistemului de securitate instalat.

345: Peste 100 de companii din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova va asteapta la cel mai mare targ de agricultura din Moldova - Agro Expo Bucovina 2011

Peste 100 de companii de profil din Romania, Germania, Austria, Spania, Ungaria si Republica Moldova va asteapta la cel mai mare targ de agricultura din Moldova - Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava.

346: Dana Savuica “se dezbraca” pentru Perfect Tour!

Perfect Tour lanseaza o campanie de imagine printr-un spot de 30 de secunde avand-o ca protagonista pe Dana Savuica.

347: Vanzari in crestere cu 10% pentru Roche Romania Diagnostics Division, in 2010

Roche Romania Diagnostics Division anunta o crestere a vanzarilor, in anul 2010, cu 10.2 %, comparativ cu anul 2009, la 86.9 milioane lei, consolidandu-si astfel pozitia de lider pe piata.

348: Solutii practice de iluminat decorativ

Lampi solare de pardoseala, perete si gradina Lampile soalare, alimtate din surse de energie solara sunt din ce in ce mai folosite in solutii de iluminat decorativ. Functionarea acestora are la baza un principiu destul de simplu: lumina din timpul zilei este transformata in curent electric de un panou solar, imagazinata intr-un acumulator si transformata apoi in lumina de un dispozitiv (LED).

349: Iluminatul fara costuri

Energia solara, alaturi de cea eoliana poate fi produsa astazi individual. Produderea acesteia va implica adesea doar costurile instalarii de echipamente specifice. Energia solara este regenerabila si nepoluanta. Folosirea in general a acestor surse poate oferi o mai mare independenta consumatorului fata de furnizorii de energie conventionala. Cresterea continua a pretului la energia electrica sau termica poate fi un bun prilej de reorientare catre aceste surse de energie verde. Resursele conventionale au un caracter limitat, fapt ce determina aceste evolutii pozitive ale preturilor.

350: Curatatorie si spalatorie covoare - Servicii TOP Clean

Reducere la serviciile de spalatorie - curatatorie covoare numai la TOP Clean.


Pagina 35 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro