Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


301: Ferma de capre

Interesul fata de cresterea caprinelor la noi in tara a fost mereu in crestere datorita faptului ca acestea se preteaza la o exploatare eficienta atat in mica gospodarie cat si in sistem intensiv in ferme specializate. Sunt nenumarate rase de capre, dar la noi in tara majoritatea fermierilor cresc capre locale si anume Carpatina si Alba de Banat. In tara noastra pot fi crescute si alte rase precum Saanen, Alpina Franceza, Toggenburg, Nobila Germana etc. deoarece nu se pune problema aclimatizarii, tarile de origine avand o clima asemanatoare cu cea de la noi.

302: Cresterea prepelitelor

Dezvoltarea unei afaceri cu prepelite in Romania la momentul de fata are un potential enorm, in primul rand, pentru ca nu sunt multi crescatori, iar in al doilea rand, oamenii au inceput sa consume oua de prepelita, dat fiind faptul ca si unii medici prescriu curele cu aceste oua, cunoscandu-se caracteristicile medicale pe care acestea le indeplinesc.

303: Despre BITSoftware Cu peste 18 ani de experienta, BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM si Business Intelligence (BI) care ajuta companiile din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea, prin automatizarea proceselor din com

Lupta dintre nevoia de control a IT-ului si nevoia de flexibilitate si usurinta in utilizarea unui instrument de analiza si raportare este veche si departe de a fi castigata de vreuna dintre parti.

304: Perfect Tour se extinde pe continentul american

Pacific Perfect Tour este acum disponibil pentru romanii din Statele Unite.

305: Un nou parteneriat, un nou pas spre dezvoltare! NEI ELECTRIC semneaza cu Nexans Romania!

NEI ELECTRIC Distributie, companie membra NEIHOLDING, anunta semnarea protocolului de colaborare cu Nexans Romania, fosta divizie Alcatel Cable and Components.

306: Redescopera gustul produselor romanesti la targul BIO ALIMENTA BUCOVINA

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, are placerea de a va invita sa prezentati oferta de produse si servicii a firmei Dumneavoastra in cadrul celei de-a III-a editii a targului national de industrie alimentara si produse traditionale romanesti BIO ALIMENTA BUCOVINA.

307: Anunturi de vanzari-cumparari auto

Portal care iti ofera posibilitatea de a cumpara sau vinde masini, intr-un timp cat mai scurt. Fa-ti cunoscut interesul!

308: Proiectul ,,ANTRE (pre)NOR pentru PERFORMANTA” ofera solutii pentru cresterea performantei si competitivitatii IMM-urilor din Romania

Suceava, 31 mai 2011 – Camera de Comert si Industrie Suceava a organizat astazi, la Conacul Domnesc, conferinta de lansare a Proiectului ,,ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

309: Proiectul ,,ANTRE (pre)NOR pentru PERFORMANTA” ofera solutii pentru cresterea performantei si competitivitatii întreprinderilor mici si mijlocii din Romania

Suceava, 31 mai 2011 – Camera de Comert si Industrie Suceava a organizat astazi, la Conacul Domnesc, conferinta de lansare a Proiectului ,,ANTRE(pre)NOR pentru PERFORMANTA”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

310: Programele de recompensare a clientilor, stimulent versus „atentie” in Romania

Cea de-a 3a editie a evenimentului Customer Relationship Management and Customer Loyalty & Retention Conference and Expo, ce a avut loc in data de 26 mai 2011, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, a adus in prim plan solutii practice de fidelizare si retentie a clientilor, precum si alte subiecte controversate din zona de CRM.


Pagina 31 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro