Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


291: Perfect Tour are o crestere continua si in 2011

Perfect Tour are o crestere continua si in 2011. Perfect Tour a apelat la prestigioasa agentie PricewaterhouseCoopers pentru o analiza exhaustiva a intregii activitati pentru anul 2010.

292: O noua perspectiva in sistemele de termoizolatii

Izolarea cu celuloza reprezinta o alegere de incredere atat in ceea ce priveste eficienta cat si costurile aferente. Acest sistem de termoizolatii se bucura de o inalta performanta termica, fibra de celuloza avand proprietatea deosebita de bun conductor termic.

293: Peste un an de activitate la primul Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti

Euristic Partner a coordonat si optimizat cu succes activitatea Nokia Care Romania timp de mai bine de un an, oferind servicii superioare de reparatie si suport pentru orice model de telefon Nokia.

294: Mituri costisitoare despre asigurari: Partea a doua

Articolul de fata contine cateva dintre miturile şi realităţile la care ar trebui să va ganditi cand cumparati o asigurare casco< /a >sau o asigurare de casa< /a >.

295: Cultivarea afinelor

Totul despre intretinerea culturii de afine si oferte pentru afine

296: EXPORT MOBILIER GRADINA - MOBINSTAL

Mobilier de gradina pentru export Europa Cu o experianta de peste 20 de ani pe piata din Romania si nu numai, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra de decorare cu o gama larga de produse. Profilul de activitate actual cuprinde: Productia de case din lemn; Tamplarie pentru constructii;Constructii speciale din lemn;Amenajari interioare;Mobilier de gradina. Va stam la dispozitie cu o gama difersificata de produse din lemn : Foisoare, Pergole, Terase din lemn, Balansoare de gradina, Leagane si seturi de joaca pentru copii cat si multe alte obiecte decorative.

297: Mai multa flexibilitate si eficienta cu noua versiune SocrateOpen 2.6

BITSoftware a lansat o noua versiune a aplicatiei open source ERP&CRM – SocrateOpen 2.6 -, care contine o serie de imbunatatiri si adaptabilitati venite sa sprijine companiile din servicii, constructii, telecomunicatii, agricultura, distributie si productie discreta.

298: Stem SURE va fi prima companie din Romania care va oferi multiplicarea celulelor stem recoltate la nastere

Stem Sure prima companie din Romania care va oferi multiplicarea celulelor stem recoltate la nastere.

299: Pastrav in cobza, berbec la ceaun, balmos, branza de burduf in coaja de brad, gulas, bere de casa, tuica, palinca si poale in brau la Bio Alimenta Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA si SHOPPING CITY SUCEAVA, va invita sa gustati din delicioasele produse traditionale prezentate in cadrul celei de-a III-a editii a expozitiei cu vanzare BIO ALIMENTA BUCOVINA. Timp de 3 zile vizitatorii se vor putea delecta cu pastrav in cobza, berbec la ceaun, balmos, branza de burduf in coaja de brad, gulas, bere de casa, palinca si poale in brau si vor putea incerca tuica, rachiul si palinca pregatite special pentru eveniment.

300: Dan Zamonea, General Manager al Roche Romania, va coordona activitatea Roche in 10 tari din regiunea Balcanilor

Dan Zamonea Directorul General al Roche Romania, va coordona, pe langa afacerile concernului farmaceutic elvetian in tara noastra, activitatea Roche in alte 10 tari din zona Balcanilor.


Pagina 30 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro