Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


281: Despre antenele de satelit, rezistoarele de putere si transformatoarele electrice

O antenă de satelit este un dispozitiv pentru recepţia semnalului emis de un satelit.

282: GECAD Group - performanta in afaceri bazata pe Socrate+ ERP

Liderul national in furnizarea de produse si servicii IT de securitate, plati online, mesagerie si servicii de business isi administreaza toate resursele din organizatie cu ajutorul sistemului integrat de gestiune dezvoltat de BITSoftware, Socrate+ ERP.

283: Vanzari globale conform estimarilor pentru Grupul Roche in primele 6 luni ale anului 2011

Vanzari globale conform estimarilor pentru Grupul Roche in primele 6 luni ale anului 2011

284: Detergenti Profesionali, ecologici la preturi accesibile

Acest articol raspunde la cele mai exigente dorinte in domeniul curateniei si al detergentilor profesionali. V-ati intrebat vreodata daca exista detergenti de calitate europeana la preturi chiar mai mici decat produsele autohtone ? raspunsul este DA

285: Afaceri Capre

Cresterea caprelor la noi in tara este o ocupatie destul de veche, tinand cont ca avem capre autohtone cu productii de lapte deosebite, Carpatina, care este ceamai raspandita si Alba de Banat, cu un nivel de productivitate superior.Avand in vedere acest fapt si traditia pe care o prezinta romanii in acest domeniu, am elaborate un Ghid de crestere al caprelor pe care l-am numit “Cresterea caprelor pentru profit”.

286: Despre anunturi si istoria acestora

In perioada de inceput a democratiei in tara noastra au aparut sute de publicatii, ziare, reviste, brosuri s.a.m.d in care anunturile erau expuse fara cenzura.

287: Socrate+ ERP sustine cresterea vanzarilor si optimizarea sortimentelor de produse din fiecare magazin MACRO

MACRO, reteaua de magazine lansata de compania Mercadia Holland in urma redenumirii si repozitionarii magazinelor miniMax Discount, a ales solutia ERP Socrate+ pentru gestionarea intregii activitati a noilor magazine, de la necesarul de aprovizionat, comenzi furnizori, gestiune stocuri si depozite, vanzare, control financiar si pana la contabilitate si analize BI.

288: S-a lansat cea de a IV-a ediþie a Expo Casa Ambient & Expomob Design

Camera de Comerþ ºi Industrie Suceava în parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, are plãcerea de a vã invita sã prezentaþi oferta de produse ºi servicii a firmei Dumneavoastrã în cadrul celei de a IV-a ediþii a târgului EXPO CASA AMBIENT & EXPOMOB DESIGN.

289: Sav Integrated Systems semneaza cu Basler Vision Technologies!

SAV Integrated Systems anunta semnarea acordului de colaborare cu Basler Vision Technologies. Diversificarea gamei de produse si servicii oferite clientilor reprezinta prioritatea companiei iar noul acord cu liderul in aplicatiilor de supraveghere video si industriale reprezinta un nou pas in aceasta directie.

290: S-a lansat o noua editie a Bio Alimenta Bucovina!

Ca urmare a succeselor anterioare si a promisiunilor facute, Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava si Shopping City Suceava lanseaza o noua editie a celui mai mare targ de produse traditionale, bio si eco din nordul Moldovei.


Pagina 29 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro