Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


271: Ferestre de mansarda Optilight

Ferestre de mansarda Optilight OptiLight este o nouã marcã pe piaþa de ferestre de mansardã, care oferã calitate superioarã la un preþ imbatabil. Tehnologia modernã de pregãtire a lemnului ºi de prelucrare a elementelor, controlul calitãþii în fiecare etapã a producþiei, precum ºi testele realizate în laboratoare independente sunt o garanþie a calitãþii ferestrelor de mansardã OptiLight. Elementele de feronerie interioarã utilizate conferã ferestrelor Optilight un aspect modern ºi estetic.

272: Noi standarde internationale de calitate pe piata de productie publicitara din Romania

Best Print Services creste nivelul de exigenta privind calitatea industriei locale de tipar, fiind prima tipografie plana din Romania certificata FOGRA, incepand cu luna iulie a acestui an.

273: SocrateOpen ERP&CRM, solutia completa pentru companiile din zona agro

Industria agro-alimentara reprezinta, dupa cum afirma analistii economici cu preocupari in domeniul agriculturii, cel mai mare potential de crestere din economie, Romania avand o pozitie privilegiata din punctul de vedere al resurselor agricole (terenul arabil reprezinta 39,5% din suprafata totala a teritoriului), doar cinci state din lume avand o pozitie mai confortabila decat cea a Romaniei din acest punct de vedere.

274: Tuica Zetea - medalia de argint la Concursul Mondial Bruxelles 2001, magiun de Topoloveni – Furnizor al Casei Regale Romane, balmos, berbec la ceaun, branza de burduf in coaja de brad, gulas si pastrav in cobza la Bio Alimenta Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA si SHOPPING CITY SUCEAVA, va invita sa gustati din delicioasele produse traditionale prezentate in cadrul celei de-a IV-a editii a expozitiei cu vanzare BIO ALIMENTA BUCOVINA.

275: Sfaturi de proiectare pentru statiile de pompieri

Proiectarea si construirea unei statii de pompieri este o experienta majora pentru liderii pompieri si sefii de proiect. Deoarece cladirile municipalitatii nu sunt inlocuite des – in general nu mai des de 50 – 75 de ani – constructia cazarmilor de pompieri reprezinta un proces de invatare pentru managerii de proiect. Proiectantii statiilor de pompieri trebuie sa inteleaga ca procesul implica un nivel mare de planificare iar construirea ei corecta de prima data va insemna un bine pentru comunitate in viitor.

276: Instalatii hidraulice

Afla ultimele noutati in materie de instalatii hidraulice, pompe, filtre, instalatii de ungere si nu numai.

277: Costuri operationale reduse si eficientizarea utilizarii spatiilor de depozitare cu SocrateOpen Warehouse Management

Succesul unei firme depinde foarte mult de modul in care reuseste sa satisfaca la timp cerintele clientilor sai, cu eforturi umane si financiare cat mai reduse. Iar acest lucru presupune control total asupra tuturor proceselor din companie, acces facil la informatii in timp real si automatizarea si eficientizarea activitatilor de rutina. Iar daca vorbim despre companii care activeaza in zona de distributie sau de productie, gestionarea activitatilor de depozitare si a costurilor aferente acestor operatiuni devine o prioritate de grad zero.

278: Renumitul magiun de Topoloveni, balmos, berbec la ceaun, branza de burduf in coaja de brad, muschi haiducesc, gulas, tuica, palinca, cozonaci de casa si pastrav in cobza la Bio Alimenta Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA si SHOPPING CITY SUCEAVA, va invita sa gustati din delicioasele produse traditionale prezentate in cadrul celei de-a IV-a editii a expozitiei cu vanzare BIO ALIMENTA BUCOVINA.

279: Noi tehnologii pentru platformele Symbian 3.2 si 5.0 lansate de Nokia

Nokia va lansa o serie de update-uri pentru platformele Symbian 3.2 si 5.0. Euristic Partner investeste in calitatea de suport pentru versiunile Symbian, in cadrul singurului Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti.

280: Roche a achizitionat compania mtm Laboratories AG, extinzandu-si astfel gama testelor de diagnostic pentru cancerul de col uterin

Roche a anuntat de curand ca a semnat un acord prin care va achizitiona mtm Laboratories AG (mtm), o companie privata cu sediul in Heidelberg, Germania.


Pagina 28 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro