Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


261: Reteaua de magazine Interex - control mai bun si optimizare a proceselor interne cu Socrate+ ERP

De aproape 10 ani, reteaua de magazine Interex, detinuta de CDE R Interex Romania, membra a Groupement des Mousquetaires (Intermarche), utilizeaza sistemul integrat de gestiune a afacerii furnizat de BITSoftware - Socrate+ ERP - pentru un control sporit la nivel de departament, magazin si conducere, precum si pentru optimizarea proceselor interne si eficientizarea comunicarii intre departamente si magazin.

262: De ce avem nevoie de echipamente de protectie de calitate?

Echipamentele de protectie de calitate ofera cea mai buna siguranta in timpul muncii. Indiferent de activitatea desfasurata, un echipament adecvat este intotdeauna necesar.

263: Cu Socrate+, Librariile Prolibris se adapteaza rapid tendintelor de pe piata retailului de carte

Librariile Prolibris Targoviste au ales Socrate+ ERP de la BITSoftware pentru a castiga flexibilitatea de care aveau nevoie pentru a se adapta la cerintele in schimbare si la noile oportunitati de pe piata retailului de carte, o „industrie” care prezinta o serie de particularitati din punctul de vedere al gestionarii stocurilor si vanzarilor: cateva zeci de mii de articole si sute de furnizori, moduri diferite de formare a preturilor si ritm alert de aparitie a titlurilor noi (in fiecare saptamana apar noi carti), necesitatea de a putea ține evidența vanzarilor pe furnizor.

264: Cresterea ciupercilor

Dezvoltarea uneia faceri cu ciuperci este simplasi nu necesita o investitie mare, deoarece pentru infiintarea unei ciupercarii se pot folosi spatii déjà existente: magazii, beciuri, soproane, depozite, etc.

265: Ferma de prepelite

Informatiile complete despre cresterea prepelitelor le puteti gasi in Ghidul “Cresterea prepelitelor pentru profit”. In acest ghid, am introdus absolute toate informatiile necesare cresterii prepelitelor.

266: Cresterea iepurilor

A aparut Ghidul complet despre cresterea iepurilor. Datorita usurintei de crestere, afacerile cu iepuri sunt la indemana oricui, deoarece nu necesita spatiu mare de crestere, furajele sunt ieftine si se pot gasi si in gospodarie, iar productia de iepuri este destul de mare tinand cont ca de la o femela pot rezulta timp de un an 48 de pui.

267: Cresterea caprelor

Datorita informatiei insuficiente care exista pe piata despre cresterea caprelor, am realizat Ghidul complet “Cresterea caprelor pentru profit”.

268: Primele smartphone-uri Nokia pe platforma Windows

Compania Nokia va lansa anul acesta primul telefon mobil cu sistemul de operare Windows Phone 7 de la Microsoft. Euristic Partner asigura customer service pentru noua platforma Windows in cadrul singurului Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti.

269: Om in Lucru

Om in Lucru, o campanie pentru stimularea creativitatii si comunicarii, destinata celor cu mintea deschisa care nu se tem si au curajul sa priveasca deasupra orizontului, o prima campanie ce va rula sub sloganul The World is Your Chance to Create.

270: Socrate Salarii, adaptat noilor cerinte impuse de HG 500/2011

Incepand cu 15 august 2011 au devenit operationale noua procedura de transmitere si noul continut al Registrului de evidenta a salariatilor, asa cum sunt prevazute ele de Hotararea de Guvern 500/2011.


Pagina 27 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro