Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


241: Cel mai nou sistem de incalzire - Panouri Radiante

Cel mai nou sistem de incalzire - Panour Radiante - O adevarata revolutie in sistemele de incalzire o reprezinta incalzirea cu panouri radiante si cand spunem aceasta ne referim la multiplele avantaje pe care le prezinta incalzirea cu panourile radiante comparativ cu celelalte sisteme existente la ora actuala.

242: Anunturi

Fie ca vrei sa cumperi ceva sau sa vinzi, pe online-anunturi gasesti tot ce vrei. Site-ul avand o optimizare de 99% se incarca instant.

243: PokerFest lanseaza o noua forma de divertisment si teambuilding!

PokerFest, organizatorul major de turnee si evenimente de poker din Romania, propune un concept inedit de entertainment, care aduce jocul de poker in prim planul evenimentelor corporate, atat ca activitate distractiva cat si ca activitate de teambuilding.

244: Chame Residence, răspunsul la căutările locuinţei perfecte!

Potrivit celor mai noi studii realizate de dezvoltatorii imobiliari, mai mult de jumătate dintre bucureştenii aflaţi în căutarea unei locuinţe ar opta pentru un apartament în “afara” Capitalei. Principala motivaţie a acestora este dorinţa de a scăpa de aglomeraţia oraşului şi, implicit, de stresul indus.

245: Tehnici internationale de business cu Kevin Heaney la prima editie a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Media

Expo Media organizeaza in data de 17 noiembrie 2011 prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, ”Business Class Vision”, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

246: Vimax.ro - Marirea Penisului

Produse naturiste pentru marirea penisului. VIMAX.ro reprezinta o selectie de plante recunoscute pentru efectele speciale, reunite intr-o combinatie reusita.

247: Ted Lattimore revine in Romania la prima editie a conferintelor Enlightening, organizate de Expo Media

Expo Media organizeaza prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, ”Business Class Vision”, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

248: BITSoftware participa la Salonul International „Fabrica de carne”

BITSoftware se numara printre participantii la prima editie a Salonului International Fabrica de carne, care se va desfasura intre 19 si 23 octombrie la pavilionul central Romexpo. In data de 20 octombrie 2011, ora 16.30, in cadrul Simpozionului „Fabrica de carne”, compania va prezenta solutiile integrate de gestiune economica și analiza de business (Socrate ERP, Socrate BI) dezvoltate pentru a ajuta firmele din diverse industrii sa-si imbunatateasca productivitatea si sa realizeze obiectivele de crestere pe termen lung.

249: Cumparam Argint

Cumparam diferite obiecte din ARGINT sau AUR cum ar fi bijuterii rupte sau stare buna,tacamuri,monede,argint industrial,obiecte artizanat,ceasuri din argint sau aur,argint pulbere,aur pulbere,lingouri din argint sau aur,medalii.

250: Perfect Tour va organiza pentru prima data in Romania conferinta GlobalStar - unul din liderii mondiali in domeniul CTM

Perfect Tour va organiza cea de-a 10-a conferinta globala anuala pentru GlobalStar Travel Management, precedenta desfasurandu-se in Miami, Florida. Perfect Tour a fost agentia selectata in urma unei licitatii organizate de GlobalStar pentru a realiza acest eveniment. In cadrul licitatiei, au participat mai multe agentii membre din diverse tari, precum: Turcia, Luxemburg, Grecia, Kazahstan, Africa de Sud, Kenya, Marea Britanie, Croatia, Romania, Egipt si Iordania.


Pagina 25 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro