Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


231: Un Proiector de Business de Exceptie! SAV Integrated Systems prezinta: Christie Roadie HD+35K!

Acum cu functia „Portret” incorporata! Exista un singur proiector business cu cea mai ridicata luminozitate a imaginii si cu cea mai inalta rezolutie, Christie® Roadie HD+35K.

232: Afacerile online ,o idee de a avea un venit intr-un timp mai scurt

M-am gandit sa fac o postare in legatura cu titlul deoarece am intalnit multe persoane care ma intrebau ce legatura au" afacerile online" pe internet,comparativ cu infiintarea unei companii(mai bine zis a unei firme),iar eu le raspundeam ca din afacerile online pe internet se poate crea un flux de venituri considerabile intr-un timp mult mai scurt decat deschiderea unei firme.

233: Inca nu ati facut cumparaturile pentru sarbatori? Editia speciala de Craciun a Bio Alimenta Bucovina vine in sprijinul dumneavoastra cu sunculita taraneasca, caltabosi, cozonaci, prajituri de casa, miere, pastrama, urda, cas, branza de burduf in coaja de

Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA si SHOPPING CITY SUCEAVA, va invita sa gustati din delicioasele produse traditionale prezentate in cadrul celei de-a V-a editii a expozitiei cu vanzare BIO ALIMENTA BUCOVINA.

234: Versiune noua Socrate+ ERP

BITSoftware a lansat versiunea 2011.11 a sistemului integrat de gestiune economica, Socrate+, care contine peste 300 de imbunatatiri functionale si tehnice, in special pentru companiile care activeaza in zona de servicii, distributie si retail.

235: S-a lansat www.agro-expo.ro – Ghidul on-line al fermierului modern

Camera de Comert si Industrie Suceava vine in sprijinul fermierilor prin lansarea www.agro-expo.ro – Ghidul on-line al fermierului modern. Platforma se adreseaza tuturor persoanelor interesate de cel mai important domeniu de activitate din Romania - Agricultura.

236: O noua religie de business cu Ted Lattimore, Raed Arafat si Robert Murray la “Business Class Vision”

Expo Media a lansat in data de 17 noiembrie 2011 prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, ”Business Class Vision”, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti, alaturi de branduri si lideri de renume international.

237: Magazinul online 2u2me propune pachetele de iarna la preturi speciale

Magazinul online pentru case si gradini propune pentru luna aceasta articole pentru incalzirea casei la preturi speciale. De asemenea aceste pachete vin in intampinarea clientilor magazinului online cu ornamente de Craciun si instalatii pentru pomul de iarna. Lansarea acestor pachete in cadrul magazinului online are ca scop deservirea nevoilor reale ale celor mai multi dintre vizitatorii sai. Aerotermele cu placi ceramice, radiatoarele cu ulei ori convectoarele electrice ce compun aceste pachete sunt produse destinate folosirii in special in sezonul rece. Totodata instalatiile de interior sau de exterior menite a impodobi bradul de sarbatori ori fatada cladirii, sunt incluse si ele spre a creste utilitatea acestor pachete specifice sezonului de iarna.

238: BITSoftware lanseaza solutia de Business Intelligence SocrateBI

Consecvent politicii sale de furnizare de solutii integrate complete de gestionare a afacerii, menite a sustine activitatea companiilor din distributie, retail, constructii, productie discreta, servicii profesionale, agro, industria alimentara, telecomunicatii si reprezentante auto, BITSoftware lanseaza SocrateBI, solutia de Business Intelligence care ofera o flexibilitate crescuta in procesul de luare a deciziilor si care completeaza gama de solutii de business ale companiei, Socrate+ ERP, SocrateOpen ERP&CRM si SocrateSalarii.

239: Au mai ramas doar 3 zile pana la primul eveniment Enlightening, ce il aduce in Romania pe Ted Lattimore, “Business Class Vision”

Expo Media organizeaza in data de 17 noiembrie 2011 prima editie a conferintelor de afaceri Enlightening, ”Business Class Vision”, la JW Marriott Grand Hotel din Bucuresti.

240: BITSoftware a lansat o noua versiune SocrateSalarii

BITSoftware a lansat versiunea 11.11 a solutiei sale de salarizare SocrateSalarii, care vine cu o serie de imbunatatiri in zona de evidenta a personalului, de calcul salarial si de raportare.


Pagina 24 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro