Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


221: GoogleApps, viitorul comunicatiilor de business

Competitia tot mai acerba si nevoia de a reduce cat mai mult costurile operationale au determinat tot mai multe companii sa isi indrepte privirea spre sisteme si aplicatii online, al caror pret de achizitie si intretinere poate ajunge chiar si la o treime din costurile pe care le implica o solutie traditionala, pe baza de licenta.

222: 2011 - un an al consolidarilor si al extinderii gamei de produse

2011 a fost pentru BITSoftware un an al consolidarii prezentei pe verticalele existente (retail, distributie, servicii profesionale, constructii, productie, telecom si agro) si al extinderii gamei de solutii de business oferite. Politica firmei a fost aceea de a se axa pe proiecte ample, care au vizat dezvoltari complexe ale solutiilor ERP Socrate+ si SocrateOpen.

223: Inca nu te-ai decis cum sa fie nunta ta? Vino la Targul de Nunti Bucovina

Camera de Comert si Industrie Suceava si SHOPPING CITY SUCEAVA, prin TARGUL DE NUNTI BUCOVINA, editia a V-a, iti vin in ajutor prezentandu-ti tot ce ai nevoie pentru o nunta ca in povesti.

224: Interes crescut pentru Agro Expo Bucovina 2012

Cea de a X-a editie a targului national de agricultura Agro Expo Bucovina, organizat de Camera de Comert si Industrie Suceava, in parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava, Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Federatia Agricultorilor Fermierul si Shopping City Suceava, trezeste un interes din ce in ce mai crescut in randul agentilor economici din domeniu.

225: Obtine un credit de la PerfectMoney sau sa aplici la agentii care ofera credit.

Scopul Credit Exchange este de a oferi utilizatorilor oportunitatea de a a lua bani cu împrumut ºi/sau de a da bani cu împrumut pentru a realiza un profit.

226: SocrateOpen, un avantaj competitiv pentru sectoarele productive

Cerintele tot mai apasatoare ale contractantilor, concurenta produselor de pe alte piete, presiunea costurilor, schimbarile tehnologice sau ciclurile de viata tot mai scurte ale produselor sunt subiecte fierbinti pentru multi dintre managerii romani. Iar situatia este mai evidenta in cazul companiilor care activeaza in sectoarele productive, unde procesele fiind mai elaborate, schimbarile sunt administrate mult mai greu.

227: Confectii metalice si garduri din fier forjat – o solutie de criza pentru micii producatori

Confectiile metalice au fost si raman un produs extrem de solicitate pe piata romaneasca. Nevoia de a proteja spatiul in care oamenii isi desfasoara activitatea sau locuiesc, determina o cerere oarecum constanta pentru acest tip de produs. Materia prima de buna calitate si prezenta unui specialist pot fi resurse generatoare de profit intr-o microintreprindere sau companie medie.

228: Rulouri-exterioare si usi de garaj – o afacere inca de succes pentru micii producatori

Situatia economica precara pe care intreaga lume o traverseaza si-a pus amprenta inclusive pe activitatea companiilor producatoare romanesti. Cererea tot mai slaba pentru produsele de buna calitate, scaderea drastica a adaosurilor comerciale si implicit a profiturilor a generat intrarea in falimet a multor producatori din diferite domenii de activitate.

229: Casele din lemn castiga lupta cu preturile

Companiile de constructii se indreapta din ce in ce mai des spre solutii constructive economice, care sa le asigure contracte si profit. O alternativa extrem de frecvent imbratisata de constructorii romani specializati pe segmentul rezidential, o contituie casele canadiene – case din lemn fabricate din panouri. Cererea de case din lemn a inregistrat o crestere spectaculoasa in randul persoanelor care construiesc sau isi planifica sa construiasca o casa in urmatorii doi ani.

230: CURSURI GRATUITE PRIN E-LEARNING: educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic

Daca aveti spirit antreprenorial si doriti sa va optimizati abilitatile manageriale, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri – FNTM va invita sa va inscrieti la Programul e-Learning de educatie manageriala si consultanta pentru intreprinzatorii din sectorul turistic, desfasurat in cadrul proiectului national strategic “Intreprinzatori in turism – Pensiuni in Romania”.


Pagina 23 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro