Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Afaceri: Lista de subcategorii


Afaceri la domiciliu
Cariere
Etica
Intreprinderi Mici si Mijlocii
Intreprinzatori
Management
Marketing
Multi Level Marketing
Publicitate
Relatii publice
Servicii clienti
Vanzari

Articole Afaceri


1: Betoane rutiere

Betoane rutiere se folosesc in structuri precum: drumuri, autostrazi, cai de acces, parcari, piste de avioane, pardoseli, platforme, etc., desemnate, asadar, lucrarilor de infrastructura. Acestea se folosesc in straturile de rezistenta si uzura ale autostrazilor si drumurilor.

2: 5 sfaturi pentru siguranta copiilor

Comportamentul energic si naivitatea copiilor, dar si un moment de neatentie din partea adultilor ii poate face pe cei mici sa se piarda foarte usor de parinti in excursii, in parc, la cumparaturi sau la evenimente publice. Intrucat siguranta acestora este foarte importanta, NEI Guard va prezinta cateva sfaturi pentru ca parintii si copiii sa nu fie despartiti de incidente neplacute.

3: Solutii complete pentru mobilier de calitate!

HRM Mobilier Cluj te astepta la targul international de mobila, echipamente si accesorii, BIFE-SIM in perioada 10-14 Septembrie la Romexpo, Bucuresti.

4: Romania - a doua tara din UE la cresterile in retail

Expo Media, membru Marketing Insiders Group, aduce in prim plan cele mai noi tendinte in domeniul retail-ului la a doua editie a evenimentului “Romanian Retail Convention”, ce va avea loc in data de 1 octombrie 2014, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

5: Cum sa alegi spatiul potrivit pentru afacerea ta

Unul dintre detaliile foarte importante de care trebuie sa tinem cont atunci cand pornim o afacere, este si locul in care ne vom desfasura activitatea. Inchirierea sau cumpararea unui spatiu poate fi insa, uneori, o reala provocarea mai ales atunci cand scapi din vedere cateva aspecte.

6: Cum sa nu afle hotii cand lipsiti de acasa

In perioada de vara, majoritatea oamenilor aleg sa isi petreaca mare parte din concediu departe de casa. Acest lucru are bineinteles o multime de beneficiile, insa exista si riscul ca hotii sa profite de absenta proprietarilor si sa patrunda in locuinte. In articolul de fata, va prezentam cateva metode prin care puteti evita ca raufacatorii sa va cunoasca programul.

7: Ce afaceri poti incepe in agricultura?

Numarul celor care se indreapta catre agricultura este in continua crestere. Cei mai multi dintre acestia au ca principala activitate cultivarea cerealelor, dar nici domeniul zootehnic nu se lasa mai prejos, atrangand un numar din ce in ce mai mare de investitori. Asadar, ce afaceri poti porni in sectorul agricol din Romania?

8: Alphaville Brasov un ansamblu rezidential de poveste

Povestea acestui cartier rezidential incepe in 2010 cand o mana de oameni s-au adunat in jurul unei idei de a construi ceva maret si frumos in Brasov. Traditia populara spune ca ai trait degeaba pe pamant daca nu ai sadit un pom, nu ai crescut un copil sau nu ai construit o casa. Noi am dorit sa facem mai mult de atat si sa oferim oamenilor bucuria de a trai in comunitate.

9: Red Summer, cel mai mare eveniment de la malul marii

US Cranberry Marketing Committee, cea mai mare organizatie din America care reprezinta cultivatorii de merisoare americane, a fost gazda Red Summer Party. Anca Rusu si Vali Barbulescu au fost vedetele care au participat la cel mai mare eveniment de la malul marii.

10: Transport rutier de marfuri cu temperatura controlata

Transportul marfurilor care necesita atentie la pastrarea temperaturii, in mod firesc vor necesita atentie si asupra modului lor de transportare.


Pagina 1 din 53    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro