Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Webdesign, tendinte 2014

Format PDF | Tipareste

Exista multe lucruri interesante pe care, cei de la World Wide Web, le au pastrate pentru noi pentru 2014. Multe din tendinte le care au fost anul trecut sunt inca si in ziua de astazi prezente, dar care fara indoiala se vor de moda . La urma urmei, de aceea ele sunt numite tendințe și nu capricii, deoarece tendintele au tentinta de a persista cativa ani, in timp ce capriciile sunt pentru o perioada scurta de timp. Una dintre tendinte este tipografia non-plictisitoare, in care fondurile au personalitate. Designerii au inceput sa gaseasca fonduri diferite pentru a le include in arsenalul lor, adaugand astfel personalitate si unicitate in proiectele lor. O alta tendinta este designul plat, care odata cu lansarea iOS7, de la Apple, a aparut si cel mai frecvent design estetic, cunoscut sub numele de design plat . Inlocuirea textelor cu clipuri video . Unii spun ca aceste clipuri video nu au ce cauta pe site-uri din cauza volumului mare de date pe care le au pentru a se incarca si a rula, dar defapt sunt o modalitate eficienta de a comunica ceva tehnic sau nou. Site-uri web cu "scrolling" lung. Datorita site-urilor lungi de defilare, continutul este mai organizat si intr-un format mai usor de digerat. Prezenta schemelor de culori simple, si prin simplu ne referim la una sau doua culori. Majoritatea website -urilor care se lanseaza utilizeaza foarte putina culoare. Albul, negrul sau combinatia acestora sunt foarte des folosite, iar pentru impact mai adauga doar o pata de culoare, cum ar fi rosu. O alta tendinta, in 2014, o reprezinta continutul simplificat, adica continut in fraze scurte, gen Twitter. Renuntarea la bara laterala (sidebar). Acest lucru permite continutului un impact vizual mai bun si o usoara dezvoltare web responsive . Designerii inteleg acest aspect si lucreaza sa faca tot posibilul ca lectura dvs. sa fie placuta, fara a exista distrageri si extinderi de continut. Imaginile manipulante sunt din ce in ce mai prezente in 2014, astfel ca vom vedea mai multe imagini care au suprapuneri de culoare, imagini neclare sau imagini cu filtre. Si nu in ultimul rand tendinta sexy, nebuna si cu chestii misto. Asteptati-va sa vedeti multe chestii de secces pe Web, cum ar fi de exemplu utilizarea HTML5 pentru a anima parti diferite a unui site. Zone Design ofera servicii de Webdesign Cluj, raportat la noile tendinte, astfel incat vizibilitatea si profilul online sa se imbunatateasca.
Despre autor

Zone Design este o tanara agentie de webdesign full service si programare din Cluj Napoca, Romania, cu o vasta experienta in programare web si in realizarea de servicii online si publicitate de inalta calitate.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 375
Numar de cuvinte: 398Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro