Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Web design


21: De ce web design-ul vinde?

Orice afacere are nevoie de o reprezentare online pentru a-si spori numarul de clienti, dar si pentru a crea sau mentine o imagine a companiei.

22: Dezvoltare Web vs Web Design - Exista o diferenta?

Expertii au sustinut in mod constant faptul ca termenii dezvoltarea web si web design sunt interschimbabili unul cu celalalt.

23: Vreau un site, de unde incep?

Pentru cei care nu au legatura cu internetul dar au o mica afacere sau desfasoara o anumita activitate si doresc sa penetreze si mediul online intrebarea din titlu poate fi pertinenta.

24: Alegerea firmei potrivite de web design

Daca planificati sa realizati un website pentru afacerea dvs, atunci este recomandabil sa angajati o firma de web design care efectueaza expertiza, si analiza de piata pentru domeniul site-ului dvs.

25: Web Design Seo Abordare Pas cu Pas

Creare website, servicii de creare website din Bucuresti, ofer creare website cu optimizare pentru motoare de cautare si promovare pe motoare de cautare

26: Web Design si SEO

La momentul actual procesul de creare website trebuie urmat de un proces SEO elaborat. Acest proces va fi denumit in continuare web design seo.

27: Tu cum te faci remarcat?

Iata de ce ai nevoie de cineva care este mereu in contact cu ceea ce este nou pe piata, ciuleste urechile la vorbele consumatorului, studiaza, testeaza si se misca repede. Pentru asta iti stam oricand la dispozitie. Pentru construirea unui concept de comunicare, web design, design grafic online sau offline, optimizare seo pentru site-uri de prezentare, magazine online, realizare de materiale publicitare pe orice suport.

28: 5 metrici de eficienta in web design

In cazul in care sunteti proprietarul unei companii trebuie sa analizati toate tipurile de strategii de marketing pentru ca afacerea sa se dezvolte si sa se mentina pe o pozitie fruntasa in segmentul de piata.

29: 5 modalitati de a fideliza audienta online

Datorita faptului ca internetul a devenit o parte din viata noastra, fluxul de informatii pe care il avem la indemana ne usureaza activitatile de toate zilele

30: Alegerea unui suport mobil pentru web site

Numarul persoanelor care acceseaza internetul prin intermediul unui dispozitiv mobile s-a triplat de la sfarsitul anului 2009 si pana in prezent fiind in continua crestere bazandu-se pe platforme de navigare ca iOS si Android oferind suport pentru navigare mobila. Avand in vedere ca pe zi ce trece piata utilizatorilor este in crestere, vor creste necesitatile si asteptarile pe care le au de la marile companii de a le satisface nevoile. Foarte multe societati au investit timp si bani pentru a-si incepe dezvoltarea si pe piata mobile folosind strategii care sa le furnizeze informatii si utilizatorilor de telefonie mobila.


Pagina 3 din 15    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro