Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Web design


11: Marketing Romania lanseaza un nou serviciu de Web Design dedicat companiilor

Studiile noastre au aratat ca marea majoritate a companiilor au nevoie de un site de prezentare profesional pentru a-si prezenta cat mai bine obiectul de activitate, pagina web fiind o carte de vizita in domeniul virtual.

12: Cum se poate porni o afacere cu pachetul “Vreau Site Basic”?

Majoritatea website-urilor create cu pachetul “Vreau Site Basic” pot fi construite in 3 – 4 zile, totul depinzand si de cat de repede sunt trimise materialele catre Studio 9. Fara extra costuri, fara TVA adaugat sau alte obligatii financiare, acest pachet este optiunea perfecta pentru cei care au nevoie de un site realizat rapid si usor de utilizat. Este alegerea cea mai buna pentru start-up-ul unei afaceri pe internet.

13: Studio 9 lanseaza pachetele web “Vreau Site”

Studio 9 Webdesign Bucuresti a creat pachetele web “Vreau Site” avand in vedere in special companiile mici si mijlocii care au nevoie de prezenta online. Preturile incep de la 49 Euro pret site pentru Pachetul Basic si raman cu pana la 30% mai mici decat ale altor oferte similiare de pe piata si pentru celelalte pachete “Vreau Site”.

14: Designul receptiv sau responsive design

Cu toate ca web design-ul este o notiune relativ recenta in vietile noastre, se loveste mereu de diverse probleme si impedimente care ingreuneaza transmiterea mesajului catre utilizator. Mai mult decat atat, Internetul a patruns deja in toate mediile, iar dezvoltarea gadget-urilor a capatat un elan nemaivazut pana acum.

15: jQuery image slider

All-In-One Banner este, probabil, tot ce ti-ai putea dori de la un banner. Fiecare banner vine cu 3 skin-uri predefinite, mai multe efecte, text animat ºi personalizãri nelimitate. Ne gasiti la http://slider.lambertgroupproductions.com

16: GRABESTE-TE SA OCUPI UN LOC!! Curs Manager Resurse Umane la doar 300RON

Toti participantii la cursul “Manager Resurse Umane”, vor primi un VOUCHER ANIVERSAR de 200 RON, pentru cel mai nou curs de pe piata in domeniul resurselor umane “Expert legislatia muncii”, autorizat CNFPA.

17: Sfaturi pentru un web design excelent , creare site web in cativa pasi simpli.

Cateva sfaturi pentru realizarea unui site cu design potrivit.

18: Web design, SEO, optimizare si gazduire la preturi minime

Daca detii o afacere, atunci e clar ca trebuie sa existi neaparat si pe internet. Ai nevoie de un site web, de web design, de optimizare pentru motoarele de cautare, de gazduire, precum si de marketing online. Daca deja detii un site, atunci el trebuie mereu actualizat si imbunatatit.

19: Design web

Design web profesional si de calitate. Facem pagini web ieftine si simplu de accesat de catre vizitatori.

20: Web Design Ploiesti

Indiferent de tipul firmei pe care o aveti in Ploiesti, in ziua de azi veti avea nevoie sa apelati la serviciile de web design in Ploiesti ale unei firme specializate pe acest domeniu.


Pagina 2 din 15    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro