Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Realizarea unui site de prezentare!

Format PDF | Tipareste

Realizarea unui site de prezentare al unei firme nu trebuie sa creeze probleme unui specialist. Un site de prezentare inseamna un site care prezinta informatii despre o anumita firma/ afacere. Pentru ca acesta sa fie gasit usor si accesat usor, el trebuie sa indeplineasca cateva conditii esentiale. Sa vedem impreuna care sunt elementele esentiale pentru crearea unui site de succes.

Sigla site-ului
Sigla unui site de prezentare trebuie sa fie clara, vizibila si sa exprime esenta companiei. Aceasta este creata de dep arta mentul de design al fiecarei companii in parte, in functie de serviciile, istoria si dorintele administratorilor. In functie de sigla firmei/a site-ului, vor fi decise si restul nuantelor regasite in cadrul acestuia.

Template-ul site-ului
Pentru crearea unui site de prezentare este nevoie de un template de site. Exista numeroase site-uri care prezinta template-uri de site-uri, pentru domenii diferite, pentru gusturi diferite. Puteti cumpara un model si il puteti adapta nevoilor si dorintelor voastre.

Domeniul site-ului
Fara un domeniu nu putem discuta despre crearea unui site. De asemenea, domeniul trebuie ales astfel incat sa avantajeze afacerea. O denumire clara, care sa exprime ideea esentiala, serviciile prestate etc. In urma cumpararii domeniului, veti putea sa incepeti sa lucrati la crearea viitorului dvs. site.

Planul viitorului site
Webdesignerul care se va ocupa de crearea site-ului dvs. are nevoie de un plan. Planul trebuie sa contina detalii precum categoriile, textele de prezentare, pozele, datele de contact, sigla si alte elemente pe care dvs. le doriti. Este important ca specialistul sa beneficieze de aceste informatii inainte de a incepe sa lucreze la dezvoltarea site-ului. Astfel, ii va fi mult mai usor sa sintetizeze materialele si sa lucreze.

Categoriile unui site de prezentare
Un site de prezentare trebuie sa contina informatii esentiale. Acestea sunt grupate in categorii, in functie de destinatia site-ului in cauza. Cele mai importante categorii, care nu trebuie sa lipseasca dintr-un site de prezentare al unui firme, sunt:
  • Despre noi: categorie care prezinta detalii despre firma in cauza
  • Servicii: lista serviciilor prestate de compania respectiva insotite de preturi
  • Portofoliu: lista clientilor fideli, partenerilor de afaceri .
  • Galerie foto: acolo unde este cazul
  • Contact: zona cu datele de contact ale firmei in cauza.


Crearea unui site de prezentare difera in functie de specificul fiecarei firme in parte. Singura regula care trebuie respectata este alegerea unui webdesigner profesionist si serios!
Despre autor

Adaugat si realizat de WebSiteuri.ro


Despre articol
Autor: avocatul
Numar de vizualizari: 391
Numar de cuvinte: 393Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro