Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole SEO


1: De la palat la cort, de la nuntă la înmormântare

Deși are un castel la margina Bucureștiului de 30 de camere, pictorița Calfa trăiește viața la extrem: s-a mutat în cort vara aceasta din cauza căldurii insuportabile din casă.

2: Pictorița Mariana Calfa și puterile ei paranormale

Pe lângă talentul deosebit în pictură, artista Mariana Calfa mai are și puteri paranormale, sau mai bine spus: magnetism – capacitatea de a atrage metalul.

3: Mariana Calfa are doi „copilași”: motănelul Bozo și pisicuța Yohana

Prințesă într-un castel cu 30 de camere în București, care valorează aproximativ 5 milioane de euro, pictorița excentrică Mariana Calfa nu se simte singură deoarece are foarte mulți prieteni, iar lângă ea se află în permanență două suflete devotate: motănelul Bozo și pisicuța Yohana.

4: Prințesa din castelul cu 30 de camere – Mariana Calfa

Ce fetițã nu viseazã sã fie într-o zi prințesã și sã trãiascã într-un castel? Pictorița Mariana Calfa este una dintre micile cenușerese care și-a îndeplinit visul din copilãrie, iar acum este deținãtoarea unui castel de poveste.

5: Și frumoasã și talentatã: Mariana Calfa a pictat tablouri de 100.000 euro

Mariana Calfa este originarã din Bacãu, iar la cei 43 de ani ai sãi se poate mândri cu un palmares impresionant de picturi care au avut și au un succes incredibil.

6: Un castel, o prințesă, un vis de femeie – Mariana Calfa

Frumoasă, sexy, talentată, Mariana Calfa poate să se declare o femeie norocoasă.

7: Mariana Calfa își trage forța spirituală din credința în Dumnezeu

Pasionată de artă, Mariana Calfa, își păstrează forța de a merge înainte reproducând pe pânză lucrurile care contează și care o definesc ca om.

8: Între romantism ºi nonconformism – Mariana Calfa

Pictoriþa Mariana Calfa, dupã cum deja se ºtie, îºi trãieºte de peste zece ani visul avut încã din copilãrie: acela de a locui într-un castel aidoma unei prinþese.

9: O fată, un vis, un castel – Marian Calfa

Cum să poți să devii o prințesă într-o lume care avansează vertiginos pe „fast-forward“, forțându-ne să ne alungăm visele, să uităm poezia și spiritualitatea sufletului? Simplu: ar trebui să te cheme Mariana Calfa!

10: Tipuri De Pictura Abordate De Mariana Calfa

Mariana Calfa este o pictorita desavarsita. Intr-o lume a artei acaparata in mare parta de barbati, Mariana Calfa a demonstrat nu doar ca poate face fata rigorilor impuse, ci se poate ridica deasupra lor.


Pagina 1 din 8    1   2   3   4   5   6   7   8  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro