Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Programe-de-afiliati » Ce este un program de afiliere. Cum se poate castiga din asa ceva.

Ce este un program de afiliere. Cum se poate castiga din asa ceva.

Articol de nota 8.00 Format PDF | Tipareste

Una dintre metodele foarte utilizate de rotunjit veniturile din online sunt programele de afiliere sau " affiliates ". Pentru cine nu stie ce sunt ele si cum functioneaza, poate sa citeasca mai multe despre un exemplu concret: clickbank. Deci ce este un program affiliate ? Este un program (program in sensul de notiune, nu produs software ) prin care vanzatorul unui produs cauta alti vanzatori care sa-i revanda un produs al tau contra unui procent din pretul de vanzare. Un fel de reseller de fapt. Unul dintre cele mai cunoscute astfel de site-uri, specializate in produse digitale este clickbank. Utilizatorii acestui site sunt vanzatori (vendori) si distribuitori (affiliates). Vanzatorii creaza niste produse, de regula carti electronice si le publica intr-un loc numit "piata virtuala". Distribuitorii isi aleg produsele, le promoveaza si castiga un comision din vanzarea lor. Foarte simplu si practic! Platforma clickbank este una foarte simpla din punct de vedere tehnice, si din acest motiv poate a prins si foarte bine la public. Desi exista discutii cu rentabilitatea actuala a lui clickbank, acesta ramane totusi un punct de referinta pentru programele de afiliere. Pentru o descriere mai detaliata si mai tehnice pentru cei curiosi despre sistemele de afiliere, precum si alte subiecte interesante puteti vizita site-ul www.epeople.ro, un site (si) cu articole tehnice despre functionarea Internet-ului, un site care doreste sa informeze despre cum se pot face bani pe net, cum o fac altii, si cum sa te feresti de rele!
Despre autor

Un promovator al educatiei in randul utilizatorilor de Internet din Romania. www.epeople.ro


Despre articol
Autor: vladut
Numar de vizualizari: 1188
Numar de cuvinte: 260Nota: 8.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro