Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Programe-de-afiliati » Afacere sigura, fara sefi, numai cu prieteni!

Afacere sigura, fara sefi, numai cu prieteni!

Articol de nota 10.00 Format PDF | Tipareste

Dupa 10 ani de activitate in Romania, in prezent exista peste 600 de familii (in 2015 estimam ca vor fi 2500) care obtin venituri de peste 2000 euro pe luna. Echipa Dream Life Bulders a ajutat multe persoane avand ocupatii diferite (medici, ingineri, studenti, patroni, pensionari etc) in dezvoltarea unei afaceri de mii de euro pe luna!
Fiind perceputa mai mult ca o afacere de familie, echipa cauta acei parteneri (intre 18 si 100 de ani) care doresc sa construiasca o afacere solida dobandind sanatate si siguranta financiara!

Doresc sa precizez ca NU va propune o metoda rapida de imbogatire fara munca!

Trebuie sa stiti ca NU cauta agenti sau comis voiajori si nu face angajari! Cauta parteneri de afacere independenti, care doresc sa-si ridice standardul de viata, beneficiind de o sanatate mai buna, stabilitate financiara si mai mult timp liber !
Intra pe http://ipopa.dlb.ro

inscrie-te si vei primi toate informatiile necesare (fara nici o obligatie daca vei hotara ca nu vei merge mai departe)
Despre autor

Mă numesc Ioan Popa, sunt din Sibiu şi am fost pensionat in urmă cu 5 ani. După o activitate intensă de 40 de ani, am ajuns la o răscruce: să mă retrag şi să mă odihnesc sau să muncesc in continuare. Am incercat ambele variante, dar nu am fost satisfăcut de nici o soluţie pe care am găsit-o. In urmă cu puţin timp am găsit pe internet o oportunitate deosebită, nu atât prin natura afacerii, cât prin echipa in care am intrat şi care mi-a schimbat viaţa radical. Managerul echipei este un om extraordinar – povestea vieţii lui poate fi subiectul unui film despre cum poate reuşi in viaţă un om impins la marginea societăţii de o boală necruţătoare. De atunci trăiesc cu adevărat o nouă viaţă şi o recomand tuturor celor care vor o schimbare in bine.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 1005
Numar de cuvinte: 161Nota: 10.00

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro