Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Licitatii


1: Curs autorizat Expert achizitii publice

Top Quality Management are placerea de a va invita sa participati la un nou curs de Expert achizitii publice, organizat in Bucuresti, in perioada 1 - 9 octombrie intre orele 9.00 - 17.00.

2: Curs Managementul deseurilor, autorizat CNFPA, Bucuresti, 28 - 30 mai 2012

Urmeaza acest curs pentru a nu risca o amenda!! Cursul se adreseaza tuturor detinatorilor/producatorilor de deseuri, persoane juridice, comercianti si operatori economici autorizati pentru efectuarea operatiunilor de colectare si transport deseuri precum si oricaror alte organizatii sau persoane ce au ca obiect de activitate sau responsabilitate gestiunea diferitelor tipuri de deseuri.

3: A aparut primul site de licitatii juridice din Romania

Incepand cu data de 16 ianuarie 2012, este disponibil primul site de licitatii juridice din Romania, www.licitatiijuridice.ro . Ideea revolutionara pe care acesta se bazeaza vine in intampinarea nevoilor cetatenilor care necesita asistenta juridica si le permite acestora sa economiseasca timp si bani, oferindu-le posibilitatea sa aleaga avocatul cel mai potrivit, printr-un singur click.

4: Licitatii

Licitatii si Anunturi Online - Acum se pot vinde produse auto sau diverse mult mai usor prin licitatii online.Cumpara sau vinde prin magazinul online Adines.

5: Curs autorizat CNFPA-Expert Achizitii Publice, 17 septembrie 2010 Bucuresti

Achizitia de bunuri/servicii/lucrari in vederea implementarii proiectelor finantate din fonduri publice se face cu respectarea legislatiei nationale in domeniul achizitiilor publice, O.G. 34 / 2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica si a contractelor de concesiune de servicii, cu modificarile si completarile ulterioare.

6: Okazii si Licitatii Online Gratuite

Okazii si licitatii online gratuite. Cumpara si vinde la preturi atractive masini, telefoane, laptopuri, bijuterii, ceasuri, carti, camere video, proprietati, calculatoare. Cele mai bune ocazii din Romania doar aici le gasiti.

7: Info Licitatii si anunturi mica publicitate | Promovare companii

Servicii de promovare companii prin anunturi mica publicitate si anunturi info licitatii publice, achizitii publice in diverse domenii de activitate. Ocazii de afaceri pentru companii.

8: Scopnet.ro – primul portal unde firmele se bat pentru clienți

De câte ori ați fost nevoiți să întrebați din om în om, cine știe un meșter priceput, care să vă renoveze balconul, să vă pună gresie și faianță sau să văruiască în apartament ? De câte ori ați încercat să montați prize și întrerupătoare de unul singur și nu ați reușit ? Sau ați vrut să cumpărați mobilă și, cum nimic nu se potrivea exact dimensiunilor camerelor, nu ați știut unde să vă duceți să comandați ? Cu siguranță v-ați dorit, în acele momente, ca lucrurile să se inverseze : în loc să vă bateți dumneavoastră capul, căutând de colo-colo, să vină firmele la dumneavoastră, să vă facă oferte...

9: Romanii, spaima eBay

Cel mai mare website de licitatii din lume a organizat o conferinta de presa pentru a discuta problema numarului mare de fraude comise pe Internet de catre romani.

Subiectul a fost relatat ieri pe prima pagina a revistei australiene "APC Magazine", preluat de Rompres.


Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro