Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Gazduire web


21: Google considerat vinovat pentru un accident rutier

O americanca da in judecata Google deoarece Google Maps nu a atentionat-o ca drumul care i-a fost indicat nu are amenajate trotuare. Apple a scos pe piata o noua aplicatie care, instalata pe un autovehicol, atentioneaza asupra depasirii vitezei.

22: ZOOKU Solutions intră în cursa pentru cloud computing!

Zooku Solutions anuntă, în premieră pe piața din România, implementarea unei noi soluții de găzduire pentru toți clienții companiei, CLOUD HOSTING.

23: Promotie gazduire web

In perioada 18 – 30 aprilie a.c. WAY2WEB va ofera discount de 15-25% la pachetele de gazduire web destinate site-urilor complexe, care necesita mai mult spatiu si trafic! Site-urile de pe care beneficiati de aceasta Promotie sunt: inregistraredomenii.net, gazduireweb.way2web.ro, webhosting.way2web.ro si domenii.way2web.ro.

24: Gazduire Web

Global Web Hosting ofera prezenta web completa ( wev design + gazduire web + optimizare seo )

25: 10 sfaturi pentru alegerea unui serviciu de web hosting

Unul dintre cele mai importante decizii pe care le luati pentru site-ul dvs. este alegerea pachetului de web hosting si a companiei care vi-l ofera. In momentele in care site-ul dvs. nu este live, clientii nu-l pot accesa, ce ce ar putea fi mai rau decat asta?

26: Saas – noile solutii de e-mail si comunicare?

Solutiile Saas de acces web al aplicatiilor "usureaza viata" atat a intreprinderilor mici sau mijlocii, si a organizatiilor cu buget redus, cat si a marilor companii. In acest articol veti afla cateva dintre beneficiile pe care vi le aduc solutiile Saas.

27: Ce sa aleg – Linux sau Windows Hosting?

Primul pas dupa ce ti-ai facut un website este sa alegi pe ce sistem de operare va rula serverul tau. Sunt multe optiuni care iti fac alegerea dificila. Linux, Macintosh, Unix sau Windows, fiecare dintre ele are avantaje şi dezavantaje. Linux si Windows sunt cele mai des intalnite,si pentru cei mai multi furnizori de gazduire web, întrebarea "Pe ce sistem de operare va rula serverul meu de gazduire?" De obicei se reduce la "Ar trebui să aleg Windows sau Linux?". În acest articol vă voi prezenta gazduirea web Linux si Windows, în speranţa că acest lucru vă va ajuta în a face alegerea.

28: Saas - noile solutii integrate pentru e-mail si comunicare?

Solutiile Saas de acces web al aplicatiilor "usureaza viata" atat a intreprinderilor mici sau mijlocii, si a organizatiilor cu buget redus, cat si a marilor companii. In acest articol veti afla cateva dintre beneficiile pe care vi le aduc solutiile Saas.

29: Ce aveti mai Providerilor cu Portul 25?!!?

De vreo 3-4 saptamani, primim tot mai multe telefoane de la clientii nostri de gazduire web, cum ca nu mai pot trimite emailuri din clientii de email. Da... celebrul port 25...


Pagina 3 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro