Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Gazduire-web » Cum se creaza un reseller anonim din panoul cPanel si ce poate sa faca

Cum se creaza un reseller anonim din panoul cPanel si ce poate sa faca

Format PDF | Tipareste

Daca dorim sa configuram un cont de reseller hosting cu tot ce tine de el, atunci trebuie sa fim atenti la cateva detalii legate de pozitia sa, ca dependent de toate resursele ale serverului mama si, in acelasi timp, pentru a fi privit cu seriozitate si pentru a castiga clienti si a se bucura de profit trebuie sa aiba un anumit grad de independenta de firma mare. Specialistii spun ca resellerul trebuie sa fie anonim, adica sa nu fie asociat cu firma si serverul-mama. In caz contrar clientii vor cauta servicii mai bune si vor apela cel mai probabil la serverul firmei de hosting direct prin ei. Pentru a proteja un reseller si a-l incuraja sa isi dezvolte afacerea prin servicii de reselling hosting, trebuie sa aiba un cont anonim, sa nu dezvaluie, practic, provenienta serverelor sale pe care efectueaza gazduirea web clientilor care apeleaza la el. In acest fel procedeaza si cei de la: http://www.clausweb.ro/reseller-hosting.php. Cum se poate pastra anonimitatea in timpul cat afacerea functioneaza? Dupa cum spuneam, resellerul nu trebuie sa utilizeze datele serverului-mama, ci trebuie sa isi creeeze propriul cont. Cum nu este bine sa utilizeze nameserverele firmei, trebuie sa isi creeze propriile nemaservere. Exemplu de nume: ns2.domeniureseller.tld. Pe langa setarile necesare in interiorul cPanel pentru crearea reseller-ului, acesta trebuie sa inregistreze nameserverele noi la un registrar sau chiar la firma la care este reseller, cu scopul de a putea fi folosite si de celelalte conturi de reseller. Este nevoie de crearea unui ip separat? Raspunsul este afirmativ. De ce? Deoarece in cazul in care apare cineva ca re doreste sa faca o interogare whois inversa, sa nu depiseteze ca adresa respectiva este utilizata de alte mii de conturi care nu au legatura unele cu altele. Mai mult, se pot limita numarul de ip-uri pe care le poate utiliza un reseller din meniul cpanel: WHM Main >> Resellers >> Manage reseller’s IP delegation. Un alt pas si ultimul, pentru ca reseller-ul sa poata incepe sa isi desfasoare activitatea, este sa selecteze resellerul si ip-ul care va fi utilizat ca ip shared al resellerului pe care vor fi create conturile de hosting de catre reseller. Setarile sunt: WHM Main >> Resellers >> Manage reseller ’s main/shared IP, de unde se alege resellerul si adresa ip care va deveni shared si va permite gazduirea noilor conturi de hosting ale utilizatori lor.
Despre autor

incepator in seo


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 420
Numar de cuvinte: 398Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro