Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Gazduire web


1: Solutii populare de gazduire oferite de gazduire.ro

Daca doriti sa aveti o afacere online de succes, trebuie sa aveti un plan de gazduire web de buna calitate.

2: Cum se creaza un reseller anonim din panoul cPanel si ce poate sa faca

Pentru a crea un cont de reseller este nevoie de disponibilitate din partea unei firme care ofera servicii web de tip hosting si inregistrare domenii, pentru ca exista reselleri de domenii web si de spatii de gazduire pentru site-uri. Reseller-ul trebuie sa aiba un anumit grad de independenta de serverul mama. Mai multe detalii legate de oportunitatea de a fi reseller se pot gasi mai jos, in articol.

3: Alegem free hosting sau este mai atractiv unul platit cu facilitatea unei perioade de gratuitate ?

Cu totii suntem in cautarea unui furnizor de hosting potrivit nevoilor site-ului si viziunii noastre asupra viitorului afacerii online, insa de multe ori, din cauza ca am cautat, parca in nestire, calitate si preturi pe masura, nu am gasit. Tocmai de aceea me-a oprit la prima oferta de free hosting si nu ne-am gandit ca poate avea si reversul, de multe ori negativ: disparitia efectiva a site-ului de pe internet. Cum procedam in astfel de situatii ?

4: Servicii de web hosting pentru site-uri de toate marimile

Internetul a ajuns sa fie in zilele noastre o rampa de lansare pentru diferite domenii. Fie ca vorbim de site-uri de presa, bloguri sau magazine online, toate vor sa fie gazduite pe servere bine protejate iar administrarea lor sa fie facuta de catre personal specializat.

5: Alegeti intotdeauna cele mai eficiente pachete de gazduire web

Serviciile de gazduire web pot fi achizitionate in cadrul unor pachete avantajoase ce pun la dispozitie o serie de beneficii precum bazele de date, subdomenii, adrese de email, IP dedicat. In functie de providerul ales, dumneavoastra veti putea avea parte de avantaje specifice.

6: Ce importanta are gazduirea in optimizarea unui site ?

Cateva informatii pe care oricine isi deschide o afacere online trebuie sa le cunoasca, avand in minte planul si etapele de la gazduire pana la un trafic ridicat si o afacere de succes.

7: Cum poţi să-ţi creezi propriul site !

Multă lume este intimidată de ideea creării propriei pagini web, apelând, în schimb, la serviciile costisitoare ale unor specialişti.

8: Planuri de web hosting

Gazduirea web este un serviciu oferit att companiilor cat și persoanelor fizice, serviciu care le permite acestora sa işi publice un site web pe Internet, pentru a putea fi accesat de catre vizitatorii din intreaga lume, intr-un cuvant, pentru a fii online.

9: Servere dedicate de ultima generatie

Serverele detinute de AcipHosting sunt colocate in orasul Cluj in datacenterul Scalis care beneficiaza de cele mai noi dotari tehnice care ne permite sa asiguram clientilor un uptime de 99.9 % .

10: Ce este uptime-ul si cat de important este acesta

Uptime-ul este cea mai buna metoda de masurare a calitatii unui furnizor de servicii de web hosting


Pagina 1 din 3    1   2   3  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro