Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Cheia succesului online

Format PDF | Tipareste

Dacă sunteţi bine documentat īntr-un anume domeniu (profesional, hobby, distracţie, etc.), deţineţi informaţii importante care ar fi de folos şi pentru alţii, atunci noi vă ajutăm ca să găsiţi calea prin care puteţi avea beneficii materiale substanţiale din aceştea. Ce vă oferim noi: 1. Un sistem complet de gestionarea clienţilor dumneavoastră 2. Organizarea promovării 3. Promovarea īn sine (inclusiv publicitate a) 4. Construirea site-ului 5. Optimalizarea continuă a sistemului 6. Vă punem la dispoziţie cu o periodicitate lunară toate statisticile din care să reiasă evoluţia sistemului/punctele forte/punctele slabe (care urmează să fie īntărite prin optimalizarea continuă). 7. Practic vă ajutăm cu idei creative şi constructive īncepānd de la primul pas, bazate pe experienţă şi profesionalism. 8. Un management şi marketing īn domeniul Internetului care va urmări pe tot parcursul colaboriării cele mai noi directive. 9. Obţional putem prelua toate problemele de contabilizare şi impozitare. Ce aveţi de făcut: 1. După semnarea contractului de colaborare ne puneţi la dispoziţie un material īn format digital care conţine idei, sfaturi, trucuri aplicabile şi de folos īntr-un oarecare domeniu la care sunteţi priceput şi consideraţi că deţineţi experienţa necesară. 2. După care urmează să studiem acest material şi vă vom cere pe baza acestuia să faceţi mici sintetizări (extrase) bazate pe tema materialului. 3. După finalizarea primelor doi paşi următoarea sarcină a dumneavoastră va fi gestionarea corespondenţelor dumneavostră (răspundeţi la īntrebările clienţilor sau a potenţialilor clienţi). 4. Pe perioada funcţionării afaceri i va trebui cu o anumită periodicitate să elaboraţi un material mic de informare despre actualităţi, noutăţi sau pur şi simplu noi informaţii din domeniul ales. Toate problemele financiare se discută şi se negociază īn parte cu potenţialii colaboratori. Important! Īnainte de a renunţa din start contactaţi-ne pentru a dezbate problema īn linii mari (o discuţie de 30 de minute). Nu vă lăsaţi influenţaţi de gānduri negative care ar putea să vă īntimideze. Cu ajutorul nostru veţi descoperi că de fapt sunteţi mult mai bazaţi īntr-un anume domeniu decāt aţi fi crezut. Dacă totuşi credeţi că nu este aşa şi atunci oferiţivă o şansă să ne expuneţi ideile după care noi oricum vă vom expune părerea noastră sinceră şi vă garantām că informaţiile expuse nu se vor transmite cātre un a treia persoană.
Despre autor

Oferim soluţii de promovare cu ajutorul tehnicilor de internet marketing, folosind tehnicile cele mai moderne şi eficiente. http://www.online-internet-marketing.ro


Despre articol
Autor: InternetMarketing
Numar de vizualizari: 833
Numar de cuvinte: 367Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro