Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Domenii


1: Ce sunt domeniile web si cum au aparut

Nu numai webmasterii ci si cei care utilizeaza internetul in mod curent stiu deja ce inseamna un domeniu web, nemaivorbind de cei care si-au deschis afaceri online, ramase in mintea utilizatorilor cu care s-a creat o relatie parteneriala fructuoasa.

2: Creștere de două cifre a cifrei de afaceri pentru Logicom IT Distribuție

Logicom IT, unul dintre cei mai importanți distribuitori de IT pe piața din România, anunță o creștere cu 12% a cifrei de afaceri, până la 7 milioane de euro, cifră înregistrată la finele anului 2012. Creșterea de două cifre a volumului de afaceri, este o performanță înregistrată de companie pentru prima dată de la deschiderea operațiunilor în România, în anul 2007.

3: www.RaduGabrielAdrian.ro ofera Inregistrare domenii, Web hosting,web design Reseller, Dedicat, Radio, Games

Inregistrare domenii, Web hosting, Reseller, Dedicat, Radio, Games oferite de www.RaduGabrielAdrian.ro | Cele mai mici preturi cu cea mai mare calitate a serviciilor oferite.

4: O poveste de vis in centrul Chisinaului!

La multi ani copilului din tine!!! Sa ai mereu sufletul pur, zambetul gingas si viata fara griji asemenea unui copil. Scoate-ti azi la iveala copilul din tine!!!

5: Moldova te invita sa parcurgi ”Drumul Vinului” !

Moldova este o tara cu traditii in domeniul vinificatiei. Inca din timpuri stravechi, cetatenii Moldovei practicau arta de producere a vinului din struguri de vita-de-vie. Cindva in trecul ( dupa unele surse in sec 8 i.Hr) Tracii au adus populatiei rezidente pe teritoriul Moldovai contemporane secretul producerii vinului.

6: Moldova-infoturistica! 5 locuri care merita de vazut!

De ce Moldova? R.Moldova este situata intre Nistru si Marea Neagra la Vest, la Nord riurile Nistru si Ceremus si la Sud fluviul Dunarea,riurile Milcov, Putna si Siret. Aflindu-se in Sud-Estul Europei, Moldova are granite cu Romania la Vest, iar la Nord, Sud si Est vecineaza cu Ucraina.

7: Duminica Mare in Hotel Bella Donna Moldova, Chisinau.

Sarbatoarea “ Duminica Mare” sau “ Rusaliile” este o sarbatoare insemnatoare pentru toti crestinii. Are o importanta cruciala pentru fiecare om deoarece doar prin credinta in Isus cel mort, inviat si inaltat putem avea viata vesnica

8: Gospodinile ale ambasadelor UE au uimit chisinauenii cu bucatele si bauturile lor traditionale.

Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md Istoria,valorile si traditiile promovate de statele UE.15 Mai-Ziua Europei Hotel Bella Donna www.hotelbelladonna.md a fost alaturi cei ce opteaza pentru unirea destinelor cu UE la celebrarea Zilei Europei, la 15Mai 2010. Pentru prima data Ziua europei s-a sarbatorit in Moldova ca un eveniment de talie majora, publicul larg oferinduse posibilitatea sa cunoasca mai lesne valorile europene.

9: SEMINAR pe teme de FINANCIAR-CONTABILITATE – WOLTERS KLUWER ROMÂNIA

WOLTERS KLUWER ROMÂNIA - parte a grupului multinațional Wolters Kluwer, cunoscut pe piața internațională ca fiind unul dintre cei mai mari furnizori de produse și servicii dedicate profesioniștilor, lansează începând cu luna mai produsul SEMINARII.

10: Imensul Internet primeste un nou utilizator la fiecare 5 secunde!

Zilnic, la nivel mondial sunt rezervate mii de domenii web. Foarte putini stiu faptul ca acest lucru reprezinta o oportunitate unca pentru cei care vor sa-si completeze veniturile lunare.


Pagina 1 din 2    1   2  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro