Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Telefonul performant Nokia Lumia 920

Format PDF | Tipareste

Nokia Lumia 920 , desi a fost lansat cu aproximativ un an in urma, la noi in tara, continua sa fie un telefon foarte apreciat de pasionatii de telefoane, deoarece este un telefon performant cu functii foarte bune. Pe langa calitatile acestui telefon referitoare la functii, acest gadget mai este apreciat pentru design-ul sau si pentru constructia rezistenta. Nokia Lumia 920 are o contructie foarte rezistenta Daca iti doresti un smartphone cu functii foarte bune, un design frumos, dar totodata sa fie si foarte rezistent, Nokia Lumia 920 este alegerea potrivita. Foarte multi posesori de telefoane Nokia Lumia 920 sustin ca au avut experiente neplacute cu vechile telefoane care in urma unor accidente nu au mai functionat ceea ce nu se intampla si in cazul smartphone-ului celor de la Nokia. Rezistenta acestui telefon este oferita de o carcasa alcatuita din policarbonat, un material foarte puternic, in urma testelor pentru rezistenta realizate, s-a constatat ca Nokia Lumia 920 are capacitatea sa reziste unor socuri foarte puternice. Un alt aspect important care nu trebuie trecut cu vederea este durata de viata a bateriei care a fost imbunatatita considerabil, aceasta are o durata de viata de 18 ore, timp in care se pot purta conversatii in retea si 10 ore daca se po arta conversatii in alte retele . Pe langa toate acestea, Nokia Lumia 920 mai este dotat si cu un incarcator wireless, accesoriu pe care nu il au foarte multe telefoane, atunci cand ramai fara baterie si ti-ai uitat incarcatorul sau te afli in metrou, ai posibilitatea sa-ti incarci telefonul prin wireless. Nokia Lumia 920 detine functii foarte bune Nokia Lumia 920 este un smartphone foarte inteligent, atribut asociat acestui telefon datorita functiilor performante cu care este dotat, acest telefon nu este apreciat doar la noi in tara, ci si la nivel international. Este dotat cu o camera foto principala care are lentile Carl Zeiss performante, cu aceasta camera foto se poate spune ca oricine este un fotograf cu experienta, deoarece are capacitatea de a face poze si de a filma in orice momente, chiar si in miscare, fotografiile si imaginile reproduse reproduse fiind perfecte. Fotografiile surprinse in miscare sunt perfecte, deoarece camera detine functia de stabilizare a imaginii. Nokia Lumia 920 este dotat cu un ecran hipersensibil Comparand comenzile tactile efectuate pe ecranul smartphone-ului Nokia Lumia 920 cu alte telefoane ne vom da seama ca acestea sunt mai eficiente, datorita ecranului hipersensibil cu care este dotat. Comenzile tactile pot fi efectuate chiar si cu manusi, ecranul PureMotion hipersensibil este foarte receptiv la diverse atingeri, este un ecran de utltima ora, cu o iluminare puternica, iar comenzile tactile sunt executate foarte rapede.
Despre autor

Pasionat de tehnologie, telefoane, calculatoare. O persoana comunicativa careia ii place sa se implice in discutii pe forum-uri, bloguri si este pasionat de articole despre gadget-uri.


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 288
Numar de cuvinte: 438Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro