Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Comert-electronic » Reduceri masive la electrocasnice.Chiar acum!

Reduceri masive la electrocasnice.Chiar acum!

Format PDF | Tipareste

Magazinul online de electrocasnice www.ebucatarii.ro se deschide cu reduceri de până la 50% la plite , hote , cuptoare , chiuvete de bucătărie , baterii de bucătărie, seturi formate din plite şi cuptoare , maşini de spălat vase, cuptoare cu microunde şi alte zeci de produse. Astfel, o chiuvetă de bucătărie poate fi achiziţionată online de pe www.ebucatarii.ro cu preţul promoţional de 139 lei şi o baterie de bucătărie la doar 99 lei. De asemenea, printre produsele care vor stârni interesul se vor afla şi plita pe gaz 60KF 451 Pyramis cu o reducere de 50%, hota telescopică Hansa OTS615IH 60cm cu -50% fiind la preţul de doar 195 lei, cuptorul incorporabil Pyramis 60 IN 831 cu -54% , maşina de spălat vase Pyramis cu -50% şi multe alte produse.
Despre autor

http://www.ebucatarii.ro/


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 285
Numar de cuvinte: 139Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro