Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Comert-electronic » Pe timp de criză Directorul General al Depozit Online, Dragoș Savloschi este optimist.

Pe timp de criză Directorul General al Depozit Online, Dragoș Savloschi este optimist.

Format PDF | Tipareste

Pe timp de criză, în domeniul materialelor de construcții, Directorul General al Depozit Online, Dragoș Savloschi declară: „ Chiar dacă am început această afacere la sfârșitul anului 2008 când deja segmentul construcțiilor începea să simtă primele efecte ale instabilității economice noi am reușit să menținem o creste progresivă câstigat din ce în ce mai mulți clienți prin serviciile și mai ales prețurile foarte bune oferite clienților nostri. Deși nu este o perioadă favorabilă estimez pentru 2010 o cifră de afacere a companiei de peste 1 milion de Euro, cu o creștere semnificativă față de anul precedent.” Am intrat și noi pe site-ul depozitului www.depozit-online.ro și am constatat că, într-adevar, au tot ce trebuie pentru construirea unei case la cheie, întreținerea casei și a gradinii, ba chiar și a mașinii. Materiale de construcție , amenajări interioare , echipamente de grădina , instalații și obiecte sanitare , scule electrice și unelte , electrice , electronice și electrocasnice, centrale termice ... și lista continuă. În total, peste 10 000 de produse prezentate cu posibilitatea de comandă și plati online, livrare la domiciliu, gratuită pentru București și Ilfov și national contra cost, deasemenea puteți găsi o serie de articole utile din domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare. Și totul într-un singur loc, la doi pași de București, în Chiajna, Ilfov. Nu va putem ura decât „ Spor la cumpărături!”.
Despre autor

http://www.depozit-online.ro/page/magazin


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 234
Numar de cuvinte: 222Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro