Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Gradina Viitorului

Format PDF | Tipareste

SC GRADINA VIITORULUI SRL este direct importator si distribuitor de accesorii si utilaje agricole de mici dimensiuni,marca MAJAR,cat si de echipamente si utilaje gradina,scule electrice ,marca VIILLAGER. Este un magazin destinat atat specialistilor dar si celor care sunt la inceput de drum in domeniul agricol. Oferim o gama larga de utilaje si unelte destinate agriculturii,pomiculturii si gradinaritului. Produsele noastre sunt concepute intr-o maniera moderna conform cerintelor de pe piata agricola si se incadreaza in normele tehnice europene.Sunt durabile si adaptate pentru o utilizare extinsa. De altfel va punem la dispozitie o gama unica pe piata din Romania si anume gama pentru intretinerea completa a gazonului : aeratoare, distribuitoare de nisip, tavalugi precum si sisteme de irigat.
Despre autor

Echipa noastra Echipa noastra este instruita pentru a va asigura un service de calitate prin intermediul Majar Service - Villager Service care va stau la dispozitie pentru indrumare in vederea procurarii si expedierii pieselor de schimb precum si informatii privind utilizarea corecta a utilajelor. Va asteptam sa descoperiti calitatea Majar,respectiv Villager ! Asteptam sa ne inscrieti printre alegerile dumneavoastra !


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 294
Numar de cuvinte: 122Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro