Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Comert-electronic » Cumpara in rate, fara dobanda! Programul de card avantaj soseste la time24.ro

Cumpara in rate, fara dobanda! Programul de card avantaj soseste la time24.ro

Format PDF | Tipareste

Time24.ro, cel mai mare magazin online de ceasuri din Romania, te anunta ca de acum inainte poti achizitiona oricare dintre cele 3000 de modele din oferta noastra prin intermediul programului de card avantaj (www.cardavantaj.ro), in sistem de rate fara dobanda . Acest nou parteneriat ofera multiple avantaje tuturor clientilor time24.ro care vor folosi cardurile avantaj la cumpararea unui ceas de pe site-ul nostru. Fara dobanda! Da, nu trebuie sa platesti nici un fel de dobanda. Tot ce trebuie sa faci este sa platesti ratele fixe corespunzatoare achizitiei tale. Iti ofera mai multa flexibilitate in a planifica bugetul pentru achizitie. Convenient, simplu si plin de avantaje. Profita de aceasta oferta creata special pentru tine de catre time24.ro si cardul de cumparaturi avantaj. Te asteptam cu drag pe site-ul nostru.
Despre autor

Time24.ro Sos. Nordului nr. 82-92, intr. A, Sc. F, ap. F1, Sector 1, Bucuresti 021.23.22.836 0752.18.38.32


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 270
Numar de cuvinte: 132Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro