Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Comert-electronic » - 20% Sampon si Balsam pentru Cresterea Intensa a Parului.

- 20% Sampon si Balsam pentru Cresterea Intensa a Parului.

Format PDF | Tipareste

Institut Claude Bell din Franta a dezvoltat o Gama special creata pentru produse de ingrijirea parului care stimuleaza cresterea acestuia. Folosind timp de 4 luni de zile aceste produse. parul poate sa ajunga sa cresca mai mult decat in 1 an. Samponul (Hair Bell Shampoo) si Balsamul (Hair Bell Conditioner) sunt doua produse cosmetice recomandate pentru toate tipurile de par. Proprietati/Beneficii: 1. Parul va creste pana la de trei ori mai repede. 2. Parul va deveni mai moale si mai stralucitor. 3. O reducere vizibila a caderii parului. Rezultate Teste Clinice efectuate pe o perioada de 30 zile: 1. Crestere maxima: + 4,5 cm. 2. Crestere medie: + 2,9 cm. Nota: In mod normal parul creste cu 1,5 cm pe luna. Samponul (Hair Bell Shampoo) si Balsamul (Hair Bell Conditioner) se pot achizitiona din magazinul online www. dermapil .ro cu o reducere de 20%. Va asteptam.
Despre autor

Dermapil Magazin Online Cosmetice www.dermapil.ro www.dermagio.ro


Despre articol
Autor: Vizitator
Numar de vizualizari: 397
Numar de cuvinte: 150Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro