Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Carti electronice


1: Cartea electronica “Retete culinare pentru toate gusturile” – Peste Zece Mii de Retete din bucataria romaneasca si internationala, prezentate intr-un mod simplu, usor de inteles si de aplicat

Ia parte la un periplu gastronomic, cu o selectie de retete rapide sau elaborate, simple sau mai rafinate, dar toate pline de savoare, care iti vor schimba felul in care gatesti.

2: Biblioteca Culturala Multimedia lanseaza categorii noi

Biblioteca Culturala Multimedia lanseaza categorii noi: - Sala de lectura virtuala - Galeria Artistilor www.bibliotecaeuropeana.ro

3: Bringing sexy back…

Rochia este elementul de baza al acestui sezon, de la rochiile maxi pana la cele ballerina. Ai de unde alege pentru a-ti contura stilul de vacanta!

4: Cărţi mai accesibile: 10% discount la colecţiile CorectBooks. Pachetele promoţionale pot fi formate inclusiv de către cititori.

Bucureşti, 13 aprilie: Deoarece cărţile sunt mai atrăgătoare şi mai accesibile când sunt împreună, librăria digitală CorectBooks lansează promoţia permanentă la colecţiile de cărţi : 10% discount pentru pachetele selectate, disponibile pe site.

5: Agende si Calendare EGO colectia 2011

Imprimeria ARTA GRAFICA se numără în prezent, printre cele mai mari tipografii offset din România, de care se distinge însă, printr-o lungă şi bogată tradiţie în domeniul vast al tipăriturilor.

6: Totul despre materialele de constructii

Prezentarea principalelor grupe de materiale de constructii

7: Un bistritean a inventat o agenda telefonica de ultima generatie

Un bistritean a pus pe picioare o afacere de milioane, dupa ce a inventat un serviciu auxiliar telefoniei mobile, care este la indemana oricui, oricand si oriunde. Produsul se numeste Pagini Mobile 2010 si este echivalentul a zeci de carti de telefoane, sute de liste cu firme sau a mii de carti de vizita. Pagini Mobile ofera gratuit, direct pe telefonul mobil, datele de contact a institutiilor publice si a numeroase firme din Romania.

8: ) carte mai mult decat necesara

Asistam in momentul de fata la o explozie a tehnici de calcul. Daca in anii '80 aproape ca nu se stia mai nimic despre aceasta industrie, in prezent aceasta tinde sa acapareze intreaga sfera a cotidianului.

9: Cum aflii daca esti internet maniac ?

1.Daca atunci cand primesti mesajul ca nu mai ai posta e-mail mai verifici o data acest lucru

2.Daca trezindu-te la ora 3 noaptea, pe drumul de la baie in pat, controlezi daca nu ai mai primit e-mailuri.

3.Daca ai un tatuaj pe care scrie: Acest corp se vede cel mai bine cu Netscape 4.7 sau o versiune mai noua...

4.Cand copiii tai se numesc Eudora, Mozzila, Homer, Dotcom sau Pegas...

5.Daca refuzi o vacanta fara electricitate si linii telefonice

6.Daca o accepti totusi, cumparind un celular si un laptop

10: PLATI PRIN CARUDRI

Primele au aparut cardurile de credit, care nu erau nici bancare si nici de plastic. Destinatia lor consta in confirmarea credibilitatii detinatorului in afara bancii. Ele au aparut in SUA, unde creditul de consum al persoanelor fizice se dezvolta vertiginos inca la sfirsitul secolului XIX. Deja in anul 1914 unele magazine au inceput sa elibereze clientilor sai cei mai bogati si permanenti carduri speciale pentru a a-i pastra drept clienti. In anul 1928 compania Farrington Manufacturing din Boston a emis primele placi de metal pe care se scria in relief adresa si care se eliberau clientilor de incredere. Vinzatorul introducea placa intr-o masina speciala numita imprinter si informatia de pe placa se imprimau pe cec. In anii urmatori au fost inventate asa categoriide ale schemei creditar-financiare, ca rata minima lunara de rambursare a creditului, perioada aminarii, adica creditarea fara dobinda, si multe altele.Pagina 1 din 1    1  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro