Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact
Articole Online | Director Comunicate de presa » Afaceri-pe-internet » Bloguri » Momeala contra soarecilor si sobolanilor

Momeala contra soarecilor si sobolanilor

Format PDF | Tipareste

Momeala granule contra soareci si sobolani 500 g. In casa si in spatii de igiena precum canalizare, depozite de deseuri, facilitati pentru animale etc. Combaterea are loc in spatii unde daunatori au fost vazuti in repetate randuri, unde au lasat in urma lor urme de fecale sau in locuri in care au produs daune. Animalele mananca de cele mai multe ori in spatii protejate, de aceea momeala trebuie plasata de-a lungul peretilor, in spatele dulapurilor in locurile de hranire sau in fata intrarilor . Datorita faptului ca soarecii si sobolanii se comporta in mod diferit trebuie ca locurile de hranire sa fie plasate conform obiceiului de viata. Soareci: Pe intreaga zona contaminata in functie contaminare se plaseaza 3-6 locuri cu momeala nu mai mult pe fiecare de 20-30 g de momeala la o distanta de 1-2 m. Sobolani: Pe intrega zona contaminata se plaseaza 1-3 locuri cu momeala. Aceste locuri vor avea o distanta intre ele de 10 m fiecare continand cate 100 g de momeala. Nu deschideti momeala si protejati-o de umezeala! Animalele de casa, pasari le si copii trebuie tinuti la distanta. Locurile cu momeala trebuie controlate in mod regulat si daca este cazul de completat cu momeala, pana nu se mai observa o micsorare a c anti tatii (~ 3 saptamani). Dupa tratament toate resturile de momeala trebuie indep arta te. Suprafetele tratate si uneltele utilizate trebuie sterse cu un detergent . Efectul incepe sa se observe de abia intre 3 -10 zile de la plasarea momelii. De seo ri animalele folosesc aceasta in constructia lor astfel incat nu se pot observa animale moarte.
Despre autor

Fitofarmacia este un magazin fitosanitar online dedicat exclusiv comercializarii de produse agricole si solutii impotriva daunatorilor precum gandaci, plosnite, soareci, sobolani, termite, alte rozatoare si insecte ce va pot afecta casa, gospodaria, ferma, animalele de companie, recoltele, gradinile, etc.


Despre articol
Autor: fitofarmacia
Numar de vizualizari: 456
Numar de cuvinte: 265Nota: Nu a fost notat

Comentarii

Nu exista comentarii pentru acest subiect.

Adauga un comentariu

Ne pare rau, nu aveti posibilitatea sa adaugati comentarii. Pentru a putea lasa parerea dvs. va rugam sa va autentificati.

    imotrading.to | chequedejeuner.ro