Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Bloguri


61: Frăția contractelor - licitații cumpărate cu donații electorale

Partidele și companiile au pus bazele unei strânse prietenii, din care câștigă ambele părți: politicienii - donații, iar oamenii de afaceri - contracte preferențiale cu statul.

62: Noua goană după aur: chinezii, arabii şi japonezii cumpără terenuri în toată lumea pentru că se tem de o criză alimentară

Harta lumii se redesenează, în ultima perioadă, ţări precum China, Coreea de Sud, Japonia, Arabia Saudită sau Kuwait sunt tot mai interesate să cumpere sau să arendeze pe termen lung întinderi importante de teren agricol în încercarea de a satisface cererea internă tot mai mare pentru produse alimentare, scrie presa internaţională.

63: Arta „perdelei de fum” și milogeala „viteazului”

Iată că germanii insistă să învățăm câteva cuvinte care ne transformă din nou în cerșetori. Deocamdată, să memorăm SCHENGHEN NICHT!

64: Statul care nu ne merită

Statul jupoaie şapte piei, dar zice că românii sunt leneşi şi nu vor să muncească.

65: Ce este in neregula cu noua generatie ?

Suntem o generatie de invingatori, de visatori, de “first-timers”… Dar suntem si generatia care vede limpede cum ne pierdem tara , iar dusmanul este din interior si nu din afara… Noi suntem ultima genaratie de sacrificiu a lui Ceausescu si prima de dupa Revolutie. Noi am pierdut de doua ori, si atunci, si acum. Azi, suntem la fel de saraci ca odinioara, dar am devenit liberi! Ce putem face azi cu libertatea????

66: Profitorii de „libertate”

Singura condiţie necesară pentru triumful răului este ca oamenii buni să nu facă nimic!” (Edmund Burke)

67: Debt = Money, Money = Debt

Any economic system that is based on debt is destined to fail - including ours. Isn’t it about time to start asking ourselves how we got into this gigantic mess in the first place? Most people will never wake up until a complete and total economic collapse happens. By then, it will be far too late.

68: Trădători… de conștiință

intre ceea ce stii si ceea ce nu stii este ceea ce presupui

69: BookMag@www.elefant.ro – 85 de corespondențe de la Târgul de Carte Gaudeamus

BookMag, revista literară a librăriei online www.elefant.ro, a transmis 55 de corespondenţe de la Târgul de Carte Gaudeamus și a filmat cele mai importante 30 de evenimente, în perioada 18-22 noiembrie 2010.

70: ”Salvatore della patria” în stil românesc…

Putem fi fericiți! Și plini de încredere…Suntem o nație unică pe această planetă! Păcat că suntem în coada ei…Însă, nu noi suntem de vină! Străinii,”mânca-le-ar inimii câinii”! Sau mogulii, poate Ceaușescu, cu siguranță americanii, și mai concret…Adam și Eva!


Pagina 7 din 11    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro