Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Bloguri


51: Drama japoneză și tsunami-ul românesc

Drama din Japonia ilustrează cât de fragilă este societatea umană! Mitul invincibilității a căzut! Nu poți să învingi toate forțele naturii. Oricâte măsuri ar fi luate împotriva șocurilor seismice, oricâte proceduri educative ar fi inițiate, lovitura vine întotdeauna din altă parte!

52: Inutilitatea codului muncii in piata libera

Asistăm în momentul de față la o nouă încrâncenare politică ce a scos la iveală ”valorile” indiscutabile ale socialismului. Subiectul este unul de natură socialistă și reflectă intervenționismul statului în piața muncii (componentă a pieței libere). Politicienii români, incapabili să învețe ceva din lecția dură pe care ne-au servit-o din plin deceniile de socialism ”luminos”, devin părtinitori foarte rapid cu ”aducătorii de voturi” cărora le vând sloganuri ieftine cu privire la cât de atent și protector este statul.

53: Criza petrolului “loveste” din nou. Se repeta istoria din anii ‘70?

“Pretul petrolului a sarit de 100 de dolari si pare sa nu se opreasca aici cu atat mai mult cu cat tensiunile in Libia sunt tot mai puternice si par a se raspandi si in alte tari din zona araba. Suntem aproape de o criza a petrolului. In ultimii 30-40 de ani de cate ori am avut o criza importanta a petrolului, cum a fost cea din ’70-’80, aceasta s-a transformat intr-o criza economica destul de severa”, a declarat analistul financiar, Dragos Cabat, in cadrul emisiunii Pontul Valutar.

54: Relaxare in propriul dormitor..

Aproape oricine a simtit, la un moment dat, care sunt consecintele unei vieti suprasolicitante: aparitia stresului, a problemelor de sanatate si a tensiunilor in mediul social sau in cadrul familiei. Unde ai putea insa gasi o oaza benefica de relaxare in aglomeratia secolului 21? Specialistii au gasit insa solutia – un tavan instelat in propriul dormitor.

55: Forum Anvelope

Blog despre anvelope...Patru Anvelope de iarna... Singurul mod ca sa mergi in siguranta

56: Tara contrastelor orbitoare

Daca privim la scena politica a ultimilor 20 de ani gasim o multime de lideri care au reusit sa isi cladeasca o avere uriasa, imposibil de justificat doar din salariul de bugetar.

57: www.radugabrieladrian.ro web design hosting

Inregistrare domenii, Web hosting, Reseller, Dedicat, Radio, Games oferite de www.RaduGabrielAdrian.ro | Cele mai mici preturi cu cea mai mare calitate a serviciilor oferite.

58: Comunism vs Capitalism: cum a evoluat numarul salariatilor si structura populatiei ocupate intre 1969 si 2010

Potrivit datelor INS, la sfarsitul lunii decembrie, numarul salariatilor din economie era de 4,1 milioane, la acestia adaugandu-se cei peste 200.000 de angajati din Aparare si asimilati lor. Per total, numarul oficial al salariatilor nu trece de 4,4 milioane, acesta fiind de departe cel mai mic numar de salariati din 1969 incoace

59: În 2009, statul a cheltuit 10 miliarde de euro în mod „nelegal”- raport Curtea de Conturi

Inspectorii Curţii au evidenţiat aproape 6.000 de cazuri de nerespectare a legilor privind cheltuirea banului public

60: Reforma începe cu lista neagră a angajaților

“Prea des sindicatele sunt dominate de o mână de extremiști care nu reflectă vederile de bun simţ ale majorității membrilor de sindicat” – Margaret Thatcher, Manifestul Conservator.


Pagina 6 din 11    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro