Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Bloguri


41: Vrei sa stii cum arata o baie ideala?

Daca baia dumneavoastra are o fereastra sau un sistem de aerisire, trebuie sa aveti in vedere folosirea tapetului, insa sfatul designerilor americani este sa optati pentru culori, vii, deschise.

42: Cum sa-ti amenajezi bucataria?

Ce trebuie sa faci in momentul in care demarezi un proiect de amenajare pentru bucataria ta?

43: Cum sa-ti redecorezi bucataria??

In momentul in care redecoram bucataria este important sa pastram principiile elementare. Sfaturile expertilor sunt acelea sa pastram munca triunghiulara, si anume, aragaz, chiuveta, frigider impreuna. Acest lucru va salva timpul de plimbare prin bucatarie.

44: Bucatarii ... idei de renovare

Asadar, alegerea de lucru in triunghi este determinata de marimea si forma bucatariei si de faptul daca-ti place sau nu.

45: Semineul si piatra naturala – personaje prietenoase in povestea amenajarilor interioare

Oare cati dintre noi am ascultat sau ne-am imaginat povesti spuse la gura semineului? Cred ca cei mai multi dintre noi le-am derulat la gura sobei – element care astazi este tot mai putin prezent in locuintele moderne. Dar daca noi nu am avut parte de povesti fermecate langa semineu poate ne dorim sa le darium celor mici sau poate ca ne dorim doar sa putem uita de toate si sa lasam puterea focului sa ne incarce cu energie si buna dispozitie. Semineul ne ofera acel sentiment de refugiu si acel sentiment de nostalgie la care rar mai reusim sa cugetam in zilele acestea.

46: Marile afaceri cu certificate CO2. România, sancţionată dur din cauza jongleriilor “băieţilor deştepţi”

O afacere din domeniul energetic despre care se vorbeşte destul de puţin este pe cale să transforme România din producător de energie în importator. Iar această chestiune va avea un impact devastator asupra buzunarelor cetăţenilor obişnuiţi.

47: Iată de ce economia neagră răpune statul

Întotdeauna refugiul politicienilor care n-au ştiut cu ce să-şi finanţeze promisiunile a fost “albirea economiei negre”. În realitate, combaterea economiei subterane este cea sarcina cea mai dificilă chiar şi pentru o administraţie competentă. Pentru una incompetentă, e imposibilă.

48: Bursa, Forex, Plasamente

Modaliatatii de a patrunde in VIATA activa FINANCIARA

49: Poker pe bani

Ce inasemna sa fii jucator de poker online si sa joci poker pe bani. Cum sa incepi o cariera in acest domeniu, avantaje, dezavantaje, cum sa incepi fara sa investesti si cat poti castiga

50: Criza alimentară s-a instalat în lume, iar România are două variante: fie se îmbogăţeşte, fie face foamea

România ar putea profita de criza alimentară care deja se instalează în lume pentru a se îmbogăţi. Din păcate, în ciuda potenţialului extraordinar, indiferenţa autorităţilor a făcut din ţara noastră una dintre cele mai vulnerabile la foamete state din lume.


Pagina 5 din 11    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro