Cautare rapida:

Articole Online Articole Recente Propune un articol Inregistrare Autori Cauta Contact

Articole Bloguri


91: Ce urmează după ieşirea din recesiune?

România are câteva atuuri care ar putea fi de ajutor după ieşirea din criză.

92: Cum oamenii se indragostesc

Haideți sa ne uitam cum un bărbat se îndrăgostește în femeie.

93: Forta vs Putere

Daca actualul sistem de valori din Romania nu ar exista ar fi infinit mai bine. Parafrazand unii evolutionisti am putea spune ca functia creeaza organul, adica sistemul de valori creeaza oameni de valoare, ceea ce in cazul evolutiei este fals.

94: Suprematia gastilor (politice)

Partidul politic reprezinta, potrivit DEX-ului limbii romane, o grupare de oameni uniti prin comunitatea conceptiilor politice, ideologice si a intereselor sociale. Potrivit aceluiasi dictionar, gasca inseamna un grup restrans de oameni, uniti intre ei prin preocupari, mai ales in vederea savarsirii unor fapte reprobabile, care aduc prejudicii societatii. Sa privim la clasa politica a ultimilor 20 de ani si sa ne raspundem fiecare dintre noi in ce categorie am putea sa-i includem pe liderii postdecembristi. Manati de un orgoliu absurd, de interese ce exclud categoric nevoile cetateanului, de o devastatoare obsesie fata de Putere, alesii nostri nu au ezitat sa transforme Romania intr-un...

95: Tehnologia viitorului a fost inventata – Al saselea simt

Mistry, un absolvent al MIT (Institutul de Tehnologie din Massachusetts), a lucrat la SixthSense (Al saselea simt), un proiect ce a dezvoltat un prototip de interfata portabila a gesturilor . Ce inseamna asta?

96: Statistici socante despre internet – Stiati ca…?

Folosind informatii publice, pentru prima oara in lume, s-a calculat matematic cat cantareste internetul!

97: Votul pozitiv

De douăzeci de ani în România votul este preponderent negativ. Nu se votează pentru un program, ci împotriva unui candidat. Iar votul contra cuiva antrenează mobilizarea şi votul în favoarea „victimei“, defavorizând orice dezbatere de idei.

98: Un nou proiect - promovare-siteuri.blogspot.com

-am gandit sa fac ceva util pentru webmasterii din Romania

99: Bani Online , Adevar Sau Mit

Multa lume se intreaba : Se castiga cu adevarat Bani pe Internet? Raspunsul este DA!

100: Blogul myckutzului carcotas

Acest blog functioneaza ca un demachiant, scoate realitatea la iveala. El isi doreste sa trezeasca Romania la realitate si evidentiaza prostia si lipsa bunului simt. "Traim in Romania, si asta ne ocupa tot timpul."


Pagina 10 din 11    1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11  
    imotrading.to | chequedejeuner.ro